שלום לכולם.

פנפוני

New member
שלום לכולם.

היי. יש לי שאלה.. אני בת 36 חולת לופוס רווקה רציתי לדעת האם לנשים רווקות יכולות להיות פונדקאית? הייתי פעמיים בהריון בחיים שלי ולאור מצבי הרופאים מאוד לא ממליצים על הריון האם לאישה כמוני שלא נשואה ושיש לה בעיות בריאות יש תקווה שיהיה לי ילד משלי.... אני יכולה להיכנס להריון אבל זה מאוד מסוכן בשבילי. אשמח מאוד לקבל אינפורמציה על נושא הפונדקאות. תודה דניאלה.

היי פנפוני../images/Emo13.gif

אני חושבת שלפי משרד הבריאות רק זוג נשוי יכול להיות מיועדים לפונדקאית. אני מצרפת לך את הלינק של משרד בריאות עם כל ההסכמים שם. מאחלת לך בהצלחה

פנפוני

New member
תודה רבה על התגובה.

גם אם היא לא ממש משמחת אותי.... שנה טובה לכולן. דניאלה.

מירבי*

New member
שלום פנפוני

לצערינו, חוק הפונדקאות בארץ לא מאפשר לנשים רווקות לעבור תהליך פונדקאות, היתה מישהי שהגישה בג"צ בעניים וגם זה לא עזר. שנה טובה!

פנפוני

New member
שואלת את דעתכם..

אני רווקה חולת לופוס עם אי ספיקת כליות כרונית בת 36 ורוצה להביא ילד\ה לעולם. חשבתי על תרומת זרע אבל מצבי הגופני לא יאפשר לי לשאת הריון נורמלי, הייתי בהריון פעמיים והרופאים ממש לא בעד המלך שכזה( בלשון המעטה) חשבתי על פונדקאות אבל כתבתם לי שאישה רווקה לא יכולה שתהיה לה פונדקאית... אימוץ זה לא בא בחשבון , אני עדיין רוצה ילד שיהיה שלי , וחוץ מיזה אימוץ בארץ בלתי אפשרי, רק בחו"ל וזה עולה המון כסף. מה הייתם מציעים לי לי לעשות.... תודה דניאלה. ענת ראיתי את המסר שכתבת לי אני אתקשר אלייך בקרוב.

למעלה