שלום לכולם

wicca sphere

New member
שלום לכולם

long time no see. לאלה מכם שקונים ספרים באנגלית על מאגיה והוויקה, אכפת לכם להגיד אם קראתם את הספרים הבאים, ואם כן מה מהם טוב או לא טוב? embracing the moon living wicca the sacred round the spiral dance thirteen moons to master netural magick wicca for the solitary practitioner advanced candle magick advanced wicca dream magick the craft companion the wiccan books of rituals wicca magick תודה רבה. (אם במקרה קראתם ספרים טובים על הנושא, אשמח אם תמליצו, תודה)

אני קראתי את:

The Real Witches´ Handbook שהוא ספר בינוני פלוס. הוא די טוב בשביל לעשות את המעבר בין תיאוריה לפרקטיקה, אבל רק אם אתה וויקאני. אני נאלצתי "לתרגם" את כל מה שהיה כתוב שם אל האמונות שלי כדי שזה יהיה פרקטי בשבילי. זה מין קרש קפיצה כזה שעוזר לך להבין מה בעצם המהות של הטקסים, ואיך כדי לתכנן אותם. אחרי שקראתי את הספר הזה כבר כתבתי טקסים בעצמי ודי הפסקתי לקרוא ספרים פרקטיים. A Witch´s guide to Fairy Folk שימושי בשביל להבין את עקורונת היסוד של עבודה עם פיות, אבל דורש די הרבה מאמץ בשביל יישום פרקטי. בשלב מסוים הספר גם הופך טיפה למשעמם בגלל שהוא מנסה לסקר הרבה מאוד אמונות על פיות, וזה קצת כמו לקרוא סיכום בהיסטוריה

resputin

New member
sphere

talking about books, yours still awaits or have you forgoten? pitty, nice book dow

wicca sphere

New member
לא לרמה שלך לדבר עברית? :)?

לא, דווקא לא שכחתי. תודה רבה על ההתעניינות בזכרון שלי דרך אגב

resputin

New member
sphere, ver 2.0

עברית היא שפה חביבה ביותר, שום דבר נגד, סתם אוהב יותר את האנדרוג´יניות שיש בשפה האנגלית, כן היא יותר צחיחה ויפה למשמע, אבל זה כבר טעם אישי.. אז מה נסגר איתך אגב <אם הספר, ובכלל>, הלא תרצה בו בחזרה? <אור עצבנית על זה שלא הגעת לאיפה שקבעתם, אבל אני יכול להשיג את הספר ממנה - רק שתצטרך לחזור בחזרה לעיר המקוללת הזאת, פ"ת, כי אין סיכוי שאני או היא הולכים לת"א... tests..> אשמח לדבר איתך מתישהו, אייסיקיו 102212245, אותו ניקניים ¥ resputin ¥ i´ll be happy to hear from you some time ¥

למעלה