שלום לכולם

liatata

New member
שלום לכולם

עד לא מזמן הייתי מאוד לא שלמה עם עצמי , והבטיחון העצמי שלי היה ממש ברצפה . בתקופה האחרונה אני ממש מתחילה להעריך ולקבל את עצמי יותר ... (אני בת 17.5) עד עכשיו לא היה לי חבר , בקושי התחילו איתי ... מה שעוד יותר הוריד את הביטחון . גם עכשיו אין לי חבר אבל מתחילים איתי יחסית הרבה (מה שמעלה את הביטחון
) אבל בגלל חוסר הנסיון בתחום אני לא יודעת איך להתנהג ממש במצבים מסוים שחדשים ולא מוכרים לי למרות שבגילי כבר הייתי צריכה להיות מומחית בהם :) אז אחת השאיפות הגדולות שלי היא להצליח לזרום ולהפתח יותר ... והלוואי גם למצוא איזה אהבה :) חשתי צורך לשתף , ואולי גם לקבל איזה טיפ . ליאת

ע ו פ ר ה

New member
היי ליאת ../images/Emo24.gif

מילים מרגשות כתבת פה. תודה על השיתוף הטיפ שאני יכולה לתת לך הוא להתנהג באופן שתרגישי בו הכי נוח. לא לעשות דברים שאת לא רוצה. כשאת מרגישה טוב עם עצמך והבטחון מתחיל לעלות זה משהו שמשדר החוצה ואנשים רואים ולכן מתחילים איתך. תראי כמה יפה להיות בתהליך הזה למרות שלפעמים ישנם רגעים של מבוכה (שגם בהם יש משהו מיוחד). אני לא מסכימה עם המשפט שבגיל 17.5 היית צריכה להיות מומחית ותשמחי שאת לא. את צעירה והחיים לפניך ואיזה יופי. שיהיה לך בהצלחה וזו הזדמנות לאחל לך שנה טובה ושיקרו לך השנה דברים שאת רוצה שיקרו. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

liatata

New member
עופרה יקרה

בגיל 17.5 תתפלאי , אבל אני מהבנות ששיכות למיעוט ממש שלא התנשק או לא מומחה לעניין . אבל בהחלט הכנסת בי עוד תקווה . ואחרי איחול כזה כל מה שנותר לי לומר זה אמן ואמן ותודה רבה. שיהיה שבוע מצוין לכולם לי-את

schlomitsmile

Member
מנהל
לי-את יקרה אני אמנם שייכת לדור אחר (אני בת 39) אבל יכולה לספר לך, שגם אני בגילך עדיין לא התנשקתי; ואת יודעת מה? נדמה לי שגם את וגם אני לא הפסדנו כלום בגלל זה- הפירות המתוקים באמת, צריכים את הזמן שלהם כדי להבשיל. וכשמגיע הזמן הזה, הם מבשילים בלי "תקנון" של מה מתי ואיך "צריך" לעשות.

למעלה