שלום לכולם

BlackScar

New member
שלום לכולם

אחלה פורום :) אני מחולון, בן 20, ורציתי לדעת איפה יש קרוב סטודיו שמלמד היפ הופ מאפס, אבל באמת מאפס אין לי מושג בריקוד, אבל יש בי רצון ותשוקה.

NIR VENGER 17

New member
כנס אחי

ברוך הבא גבר..... אוקיי אז אממ אני יודע שכמעט רוב הפורום התחילו לרקוד בגיל קטן מה שנותן יתרון ללמוד בגיל 20 זה טיפה יותר דורש השקעה.. אבל אם השארת הודעה אתה בטוח רוצה.. אז סטודיו בחולון אני לא מכיר אבל אני מציע שתתחיל להוריד קליפים ובמיוחד הופעות של אומנים גדולים ותחכה אותם תבנה לך סטייל קודם משהו שמעניין אותך כי ריקוד ההיפ הופ זה שם גדול מידי יש בו לוקינג פופינג אלקטריק ומלא מי תתי ריקוד כאלה... אז אומנים שאני ממליץ לך עליהם דבר ראשון זה מייקל ג'קסוןאני התחלת ממנו אחר כך ג'סטין טימברליק ואחר כך וייד רובסון אלה השלושה רקדנים המעולים לדעתי בהצלחה אחי והשתלבות נעימה לי קוראים ניר ולך?

BlackScar

New member
אחי היקר

קוראים לי בן, אתה למדת בסטודיו ? מה אתה מציע לי ללמוד מהקליפים ? זה לא נשמע רציני, כי אלה מומחים, והם לא עושים דברים פשוטים, ובטח לא לאט. הקטע בריקוד הזה לפי דעתי, הוא לפתח גמישות, וקורדינציה שבכלל לא קיימים אצלי, על אחת כמה וכמה בצד השמאלי של הגוף (אני ימני). כמובן שזה מצריך הרדה תרגול אינטנסיבי של דברים שאולי למנוסים נראים פשוטים. קצת על עצמי, אני בן 20, עובד במשרה מלאה, אבל מתחיל ללמוד שנה א כלכלה באוניברסיטה, ולכן אתפטר. שחקתי 5 שנים כדורסל בקבוצה, ואני מתאמן בחדר כושר, ככה שאני די אתלטי וחזק, אבל בהחלט לא גמיש, למרות שזה סותר את זה שאני אתלטי, אז כנראה שאני לא ממש אתלטי אם אני לא גמיש :D

BlackScar

New member
בינתיים עליתי על דרך פורטל הריקוד

על אתר של איזו בחורה שמלמדת לרקוד עם קליפים, וכרגע אני דווקא מתרכז בתרגילי גמישות היחסית פשוטים שהיא מציגה שם, כי זה ממש לא פשוט עבורי. ואני כנראה ארשם עם אחותי התאומה לסטודיו בחולון או בת"א. נראה מה יהיה.

NIR VENGER 17

New member
בן כנס....

אני לא למדתי בסטודיו למדתי רק מהטלויזיה מגיל 8 ובגלל שלמדתי מהטלויזיה אני שמאלי בריקוד כי כשנגיד מייקל היה מרים את יד ימין לי זה היה ניראה כמו יד שמאל אז פיתחתי את הצד השמאלי שלי ובימין אני גרוע.... ואני בידוק כמוך הייתי בחדר כושר הרבה זמן ויש לי גוף ומוצק ושרירי אבל הכי לא גמיש שיש... זה שאתה לא גמיש זה לא אומר שיהיו לך בעיות בריקוד פשוט אתה לא תיהיה גמיש וזה לא מפריע כולכך...לפחות לי... וכן אני מציע לך ללמוד מקליפים ללמוד מהכוכבים הגדולים ומהמקור.....ועוד בחדר שלך הכי כיףף.... קורדינציה זה כבר בעיה אחרת קורדינציה מפתחים זה לא שאין לך קורדינציה תתחיל ללמוד ריקודים פשוטים בהתחלה ותעלה ברמה לאט לאט ובלי שתשים לב אתה תפתח קורדינציה ואם אתה אומר ששחיקת 5 שנים כדורסל אני מתאר לעצמי שיש לך קורדינציה מעולה אפילו... ודבר אחרון ראיתי שכתבת שאתה עובד במשרה מלאה... אז אולי באמת לך יותר מתאימה מסגרת בסטודיו....

BlackScar

New member
אני עובד במשרה שכונתית

היום אני עובד לילה לצערי מ 23:00 עד 7:00 תקשיב אם יש לך מסנגר או אייסי תוסיף אותי, ושלח לי קליפים או דברים בסיסיים שאני בטוח שיש לך, שאני אתפוס כיוון קצת ואולי אלמד מזה לאט לאט לאט..

מסנג'ר רק במסרים

שלא יתחילו להפציץ אתכם בג'אנק מייל

למעלה