שלום לכולם!!

שלום לכולם!!

הנה הכתב יד שלי... כתבתי לפי כל ההוראות בהודעת המנהל... ותכלס ההודעת מנהל ממש שיעשעה אותי... חשבתי שזה פורום ממש כבד עם אנשים כבדים כאלה... הקיצור היה לי ממש כיף לקרוא את הודעת המנהל... ד"א - הלמטה של הדף יצא לי די מבולגן... בדר"כ אני לא עושה דברים כאלה...
פשוט נגמר המקום בדף... מקווה מאוד שתנתחו לי... אני ממש רוצה!! תודה מראש! וערב מצויין! שירה. ד"א - אני יודעת שאני ממש מתוסבכת... זה בסדר... תרגישו חופשי להגיד מה שאתם חושבים...

קצת לכודה בתוך עצמך

ומתקשה להשתחרר מאובססיה לדבר, מהרגל מגונה ודברים חוזרים על עצמם נטולי היגיון כשלעצמם אך לך נותנים משהו. שאפתנות חיובית כשלעצמה להצליח, להתקדם ולהגיע לייחוד, ולצידה שיפוט, השוואות וקנאה שמספקים תחושת יתרון וניצחון אך ניתן לראות בכך ספינים סביב עצמך ולרועץ בפני התקדמותך. הניחי לאחרים, יש לך מספיק יכולות ורמה משלך. רק רשמים. מחמת נבצרות זמנית שאולי תהפוך לקבועה לא אתייחס בשבוע הקרוב לתגובות על הניתוחים .

אני לא קצת לכודה בתוך עצמי...

אני הרבה לכודה בתוך עצמי... אבל שיהיה... הרבה פעמים אומרים לי שאני שקטה... אבל לפעמים כשיש אנשים שאני לא מרגישה שהם מתיחסים אלי במיוחד או כשאני מרגישה שאם אני לא אדבר כל הזמן אז אני אשעמם אנשים, אז אני מחפשת מה לומר ואומרת שטויות גם אם אין לי מה... ומשגעת אנשים... כאלה שאני מרגישה שהם לא מתייחסים אלי ולא מעריכים אותו, או שמעצבנים אותי, אני עושה להם פדיחות, ותמיד אומרים לי שאני חסרת טקט... אבל נגיד שאני אהיה בבית או במצב רוח רע - אני לא אעשה את זה... ויש גם אנשים שאני לא אעשה את זה כשאני אהיה איתם... היה לי פעם OCD אם זה קשור...
כל השאר... שיהיה... בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifהיי.. שי לי שאלה אלייך..

למה את מציינת קו עמל האויתות י'? למשל כמו במילה "מעניין" או במילה "בחיי", מעל שתי האותיות החוזרות (י') סימנת קו.... מדוע?

shamon51

New member
שאלות יותר חשובות

למה באות "ע" אין בכלל לולאה למטה
כמו במילים "עוד מעט"
למה האות "א" נראית כמו X
למה האות "ב" נראית כמו 2
למה ה"צ" ב"רציתי" מכווצת בחלק התחתון

ככה אני אוהבת...

ויש עוד אנשים שכותבים בצורות האלה... לגבי הא' - אני עושה X רק במילים כמו לX וכדו' (מילות שלילה) שים לב - זה לא בכל א'. ד"א - מה יש לך לומר על האותיות האלא רגילות שאני משתמשת בהן?

למעלה