שלום לכולם

s h l o m p i

New member
שלום לכולם

ובכן שוב אנחנו נוסעים לקנדה וארה"ב לסיבוב של 6 הופעות,הפעם בעזרת הג'אם אאמיר תומפסון(רוטס) יבוא או שאולי אריקה ...נראה..בכל אופן יש התרגשות בכל פעם מחדש על אף הפז"מ. אז זהו שיהיה לכם שבוע מצויין,רות.סוף. נ.ב אני לא מאמין שנגמרת עונת הים הכי טובה שהייתה לי..

chen2408

New member
לי היתה עונת ים חרא

טוב שנגמרת ומגיע החופש :) תהנו לכם שם!

טיפקסית

New member
היי אתה!

הפז"מ דופק הא? תיהנו,זה הכי חשוב רות.סוף לא לשכוח לכתוב לנו חוויות נ.ב -ים זה סבבה,יש תמונות מעונת הים שלך?

Funky Giraffe

New member
לא מאמין...אמיר תומפסון ואריקה באדו

אם אתם רואים אותם אחרי זה תמשכו אותם מהאוזניים לאולפן!!!

Funky Giraffe

New member
ושיהיה בהצלחה, תהנו

ותגידו להם שHere i come זה העתקה גמורה... טלפתיה טלפתיה אם כבר הרוטס עכשיו בYES+ יש הופעה שלהם עם באסטה ריימס בסאטרדי נייב לייב מ99', ממליץ בחום...

גם אני לא מאמינה.אע,ותהנו ! :)

ואריקה באדו

TakTik

New member
אוו שיט

קווסלאב אולי הבן אדם הכי מרתק במוזיקה המודרנית. המתופף הטוב ביותר כיום. מפיק מבריק. מלך. יובאו הרוטס לארץ!

SHIKO2000

New member
כל מתופף מטאל לא רואה אותו

ממטר. עם כל הכבוד לו - והרוטס היא אחת הלהקות שאני הכי אוהב - אבל מבחינת טכינקה ופיל הוא לא מרשים אותי - שמעת דרים טיאטר? אני אתן לך עוד דוגמא לדעתי משה מהדג הרבה יותר מגוון ממנו...

SHIKO2000

New member
אני לא ראיתי

שטקטיק כתב מתופף ההיפ הופ הכי טוב כיום. הוא כתב המתופף הכי טוב וזו לעניות דעתי הגזמה פראית. אני גם לא מכיר "מתופפי היפ הופ" .... אבל אם אתה רוצה השוואה גם קיט האריס המתופף שמתופף עם בלק אייד פיז יותר טוב לדעתי.

SHIKO2000

New member
המממ לא...

הוא כל כך לא מעניין מבחינה "מתופפית" הוא די מכונת תופים בעניין. אם כבר מבחינה הפקתית שלא שומרת על אותו סאונד קבוע לתופים וחוקרת ומשחקת עם הסאונדים פה סביר להניח שהוא יותר מעניין. לא רוצה דרים טיאטר - צד סמית מהצילי פפרס לא סופר אותו וכ"ו

למעלה