שלום לכולם

תרמילאי

New member
שלום לכולם

אני חדש כאן,אבל ישראלי בחול כבר 4 שנים גר כהונגריה למי שמעוניין ביי בנתיים...

Gefen

New member
שלום לך תרמילאי... ../images/Emo42.gif

וברוך הבא אלינו!!
שמעתי רק מסיפורים שהונגריה יפיהפיה אז אם יש לך תמונות נשמח אם תשתף אותנו ובכלל תרגיש חופשי להכנס הנה ולספר לנו על החיים בהונגריה, מה מעשיך שם ובכלל.. גפן

GalGula

New member
גם אני אשמח לשמוע עוד פרטים ../images/Emo13.gif

כנראה שבשנה הבאה נהיה שכנים... אני הולכת לגור באוסטריה (ממש על הגבול עם הונגריה)

תרמילאי

New member
בודפשט(הונגריה)

כולם אומרים שהיא דומה לפריז אני לא יודע כי לא הייתי בפריז, אבל אני מסכים שבודפשט היא עיר יפה ומעניינת- למה מעניינת? השילוב בין מזרח למערב מצד אחד תראו כאן הרבה עוני,הרבה קבצנים ברחובות,בתים מתפוררים אנשים קשי יום,משכורת ממוצעת של 300$ לחודש, מחלות שנעלמו מהעולם המערבי והרבה משקע מהשנים הקומוניסטיות ששלטו כאן עד כלפני 10 שנים...וניסיון להשתחרר ממנו. אבל- מצד שני הרבה אנשים עשירים בתים ומבנים מדהימים(ישנים וחדשים) מרכזי קניות ענקיים, בתי קולנוע מפוארים המצוידים במיטב הטכנולוגיה, בחורות מדהימות ביופיין(קשור גם לצד הראשון), מסיבות, דיסקוטקים, מסעדות וכו´... שילוב מוזר עם קונטראסט גס, שאיתו מתנהלים פה החיים...

נ ו ע ם

New member
לא יודע למה...

אבל הזכרת לי את תל אביב. דרום תל אביב... צפון תל אביב! מעניין.... נועם.

תרמילאי

New member
ודרך אגב

קולטים פה (בבודפשט) ערוצים 2,1,33 לכל משוויציי שאר העולם...

Gefen

New member
יופי של תיאור תרמילאי... ../images/Emo45.gif

ממש עשית לי חשק עכשיו לבקר בבודפשט! אגב..בהודו היית? שם הקוטנטרסט בין עושר מרהיב ועוני מחריד הוא כל כך בולט ומוחשי עד שאתה מרגיש כמו בעולם דמיוני או בסרט. האמת ..לרגע נדמה היה לי שאתה מתאר את דלהי או בומביי..(מלבד הקטע על הבחורות היפות..על זה אולי אפשר להתווכח
... אגב לא הבנתי איך עניין הבחורות היפות קשור גפ לצד הראשון?) ו..אההה...ודאי שמת לב ששרשרתי לך את הכל ההודעות להודעה הראשונה שלך - כך נשמר הרצף ויש יותר סדר בפורום, מה גם שחבל לפתוח הרבה הודעות חדשות אם אין צורך בזה ...זה רק דוחף לנו את כל העמוד מהר יותר להיסטוריה וחבל.. אז להבא אנא חסוך לי עבודה ותשרשר לבד.. - ורק למקרה שאתה לא מכיר את המונח "לשרשר"- הכוונה היא להכניס הודעה בצורת תגובה להודעה קיימת במקום להכניס הודעה חדשה... עד כאןממני...תמשיך לספר לנו עוד... וגם מה אתה עושה שם בבודפשט (יש לי ניחוש שאתה סטודנט..רפואה או משפטים..אבל זה סתם ניחוש פרוע
) גפן

תרמילאי

New member
ה"ה- הודו הונגריה

גפן מהיום שהגעתי לכאן אני פשוט לא יכול להפסיק ולראות כל כך הרבה דמיון להודו(חוץ מהבחורות-צודקת) פשוט ככה, ודרך אגב פעם יצא לי לראות סיום של תוכנית בnational geographic על השוואה בין הודו להונגריה... אבל בכל מקרה אני מעדיף את הודו
בקשר לבחורות היפות אז התכוונתי שהן שייכות לצד ב´- המערבי, אבל לא רק לו, הן שייכות גם לצד הראשון... וצדקת- רפואה. (איך השרשור הפעם???) תרמילאי

Gefen

New member
תרמילאי יקר נו מה חשבת....../images/Emo13.gif

בשביל מה אני מנהלת את הפורום הזה...
כך אני עושה לי חברים בכל העולם כדי שאוכל "להתעלק" עליהם בבוא הזמן
והשרשור אחלה...ידעתי מיד שאם אני אסביר לאט אתה תבין מהר...
גפן

למעלה