שלום לכולם

נעמי231

New member
שלום לכולם

ראיתי קליפ של אישה יפנית שמדגימה איך לקפל חולצה. השאלה שלי, האם ביפן יש אומנות של קיפול בגדים? ואם יש, האם ידועים לכם אתרים? תודה

SashTheRed

New member
חחח

ראיתי גם את אותו הקליפ. אני לא חושב שיש איזו אומנות לזה. פשוט מישהו חשב שזה מחוכם. אבל אולי אני טועה? O_ם

שינקיו

New member
יש,אמנות הקיפול ועטיפת חפצים היפנית

היא מן המפורסמות של יפן. רק לפתוח את כל העטיפות על כל קיפוליהן של החבילות שאני מקבל מידיי פעם מיפן - זה התרגשות מרטיטת לב בשבילי. חפשי ב-google את צמד המילים: japanese wrapping , ותגלי המון אתרים אודות עולם ומלואו הזה

Smadaru

New member
בהחלט לומדים את זה.

נושא קיפול ועטיפה של בגדים,נייר, אריזות, מתנות הוא מאד מאד חשוב ביפן כל נושא ההגשה והויזואליות החיצונית הוא חלק אינטגרלי מאסטטיקה היפנית. בעקר לומדים קיפול נייר מה שנקרא אוריגמי ואריזות למתנות אבל כל מי שעובד בחנות לבגדים או בכלבו ביפן עובר קורס קיפול בגדים ואריזות. לא מוכרים לי אתרים שמראים קיפול בגדים, אך הנה אחד (ביפנית) שמראה קיפול מתנות ואריזות אחרות. http://www.taka.co.jp/wrapping/top/wrapping.htm בהצלחה

SashTheRed

New member
נראה שטעיתי

באמת משהו חדש בשבילי לחלוטין. אחלה, למדתי משהו חדש :) Benkyou ni narimashita ^_^

Manty

New member
דווקא לי נראה שצדקת ../images/Emo8.gif

פעם היתה תוכנית בימי ג' 7:00 פוג'י טיוי שנקראה Ito family. אנשים היו שולחים קליפים עם כל מיני טריקים שהם המציאו. לתוכנית הגיע קליפ של קיפול חולצה. זה הפך ללהיט ונכנס לאינטרנט ולפני כשנתיים בכל הפורומים דיברו על זה. אך אין קשר בין הקליפ לצורת קיפול הבגדים המקובלת ביפן או בדיפרטמנטסטורס (שהיא סה"כ סטנדרטית). מתנות... כפי שכבר נכתב - בהחלט אומנות אחרת!

למעלה