שלום לכולם

dean a

New member
שלום לכולם

להודעה הזו אין שום מטרה מלבד לשתף אותכם, ואולי אפילו לעניין אתכם, במה שעובר עליי כרגע. "מה שעובר עליי" אולי נשמע דרמטי, אבל המציאות ממש לא... אז ככה: אני עוד מעט בן 17 (ובכל זאת כבר בי"ב...), ואהבה לא חסרה לי. אני אוהב כל הזמן, אבל זה אף פעם לא יצא החוצה, לא יצא לפועל. הפעם דווקא כן. בואו נדלג על כל התפאורה: אני מאוהב בה, אני חושב, כבר די הרבה זמן. בניגוד לאהבות קודמות (אחת בדיוק), אנחנו מדברים די הרבה. ולא רק זה: אני הייתי אצלה בבית, והיא הייתה אצלי בבית, הכל תחת תירוצים, כמובן. אף אחד עוד לא קרא לזה בשם, זאת אומרת. אף אחד אפילו לא חשב שיש בכלל משהו לקרוא לו בשם. אבל אתמול עשיתי מעשה. לא משנה איך, הגיע אליה פתק שבו כתוב ככה: "לשתי שניות, אולי שלוש הסרט רץ בתוך הראש מבלי לחשוש, מבלי לחשוב זה לא קורה, זה לא יקרה" המילים: מתוך "עולם מושלם" של קורין אלאל, שבמקרה נתקלתי בו בלילה שלפני, והבית הזה פשוט הוציא לי את המילים מהפה. תודה לאהוד מנור...:) למה עשיתי דווקא את זה? גיבשתי לעצמי דעה שעשיתי את זה כי אני מגשים לה את החלומות הרומנטיים שלי. אין דבר שיגרום לי יותר אושר מאשר לקבל פתק כזה, לא משנה ממי. זה שהוא קיים, זה כבר אומר משהו על מי שכתבה אותו... אז אני יושב, ומחכה. לא יודע לֶמה. ביום ראשון אני רואה אותה שוב (לומדים באותה כיתה, בכל זאת). נקווה לטוב. אני מאמין שלי אין מה להפסיד...

sh53

New member
לא כל כך התחברתי לשיר ../images/Emo10.gif

זה שיר שמבטא אכזבה - שמשהו טוב לא ייצא כאן. "זה לא קורה, זה לא יקרה" גם לא כל כך ברור מהשיר שמדובר באהבה ושאתה אוהב אותה - ואם כבר רוצים לעשות את השיוך לאהבה - אז אפשר להבין שהעברת לה מסר - היי אם את אוהבת אותי, אז תוציאי לך מהראש את הרעיון הזה כי בחיים זה לא יקרה. רצית לשלוח לה שיר אהבה ושלחת לה משהו בדיוק הפוך
כללית - אפשר לחפש באתר שירונט כל מיני שירים עם המילה אהבה / אוהב / את / יקירתי / נשמתי וכו'. לא הבנתי אם היא יודעת שזה ממך (כתבת את השם על השיר?).

sweetdreams

New member
תכלס..

אני מסכימה עם קודמותיי שההודעה שלך מאוד עמומה בפרטים, ושגם המסר בפתק ששלחת לה הוא מאוד עמום בלשון המעטה. או כמו שזרובבלה אמרה, נותן בדיוק את המסר ההפוך.. טוב, ועכשיו אני אגוון קצת, ברשותך :) אני חושבת שזה מאוד חמוד ורומנטי מצדך להגשים את חלומותיך על אנשים אחרים, אבל רצוי לזכור שהחלום שלך הוא אינדיבידואלי לך, ואיך שאתה היית מגיב לפתק כזה לא אומר שומדבר לגביי איך אנשים אחרים יגיבו. ולכן במקומך לא הייתי תולה בו את כל תקוותיי, ובכלל לא הייתי מייחסת לו כ"כ הרבה חשיבות. אני אפילו לא בטוחה שהיא הבינה את הרמז שעומד מאחוריו. בכל מקרה, מה שעשית הוא מאוד חמוד, אבל אתה מזכיר לי משהו שלמדתי בנוגע לקידוד והצפנה.. אתה טרחת להצפין את רגשותיך כ"כ טוב, כך שאי אפשר בכלל לפענח אותם.. אתה רוצה שהיא תדע מה אתה חושב.. תנסה קידוד קצת יותר פשוט. לאהוד מנור ולרבים אחרים יש עוד הרבה שירים יפים ומקסימים ואני בטוחה שתמצא משהו קצת יותר הולם.

dean a

New member
אני דווקא באתי לשיר לגמרי אחרת

לי זה נשמע כמו מישהו שסוף סוף התגבר על כל הפחדים שלו, ועכשיו, בלי לחשוש, ובלי לחשוב שזה לא קורה וזה אף פעם לא יקרה, הוא מרשה לעצמו להריץ בתוך הראש את הסרט של מה שיקרה אחרי שהוא יגיד לה את כל מה שתמיד רצה להגיד. אבל תמיד יכול להיות שאני טועה...:) לא חתמתי על השיר, אבל היא צריכה להיות מאוד תמימה כדי לחשוב שזה לא ממני, או שזה משהו שבטעות הגיע אליה. ל-sweetdreams: עכשיו כשאני קורא את מה שכתבת על הצפנת הרגשות, אני מבין שאת כנראה צודקת. אני אגלה לך סוד: לפני שהחלטתי לכתוב את השיר הזה, חשבתי אולי לכתוב את הבית הראשון של "היא כל כך יפה", וזה כמעט מה שעשיתי...עכשיו כשאני חושב על זה, גם השיר הזה קצת מחטיא את המטרה...

sweetdreams

New member
וואו, שיר מדהים..

אני אישית גם תמיד אמרתי שאני אתאהב במי שישיר לי את "אדם בתוך עצמו" של שלום חנוך.. הוא מקסים ונוגה, אבל אולי הוא באמת ישיר מדי: "ואת ואת, כמה טוב שבאת, בלעדייך ריק הבית והלילה קר.." (ההמשך לא פחות מקסים)

למעלה