../images/Emo15.gif תודה ../images/Emo141.gif
אני שמחה שנהנית לראות, אני הכי אוהבת לצייר עם מכחול, על בד, עם אקריליק. שמה מוזיקה ומציירת בלי לעשות שום דבר אחר עד שהציור גמור. זה האושר הכי גדול שיש והשלווה הכי מתוקה. במחשב אני מציירת עם פוטושופ אבל אין בזה את אותו תענוג כמו בציור עם צבעים אמיתיים. אני הכי אוהבת את הגוונים של שמן אבל זמן הייבוש הארוך של זה ממש בלתי אפשרי בשבילי, כי צריך לחכות כל כך הרבה זמן לפעמים בשביל ששכבה תוכל להתייבש לגמרי אם לא בא לי שיתערבבו צבעים. אולי זה פשוט דורש דרכים שונות לגשת לצבע או יותר נכון לצביעה. משתמשת הרבה בשכבות צבע על צבע יוצר כל פעם גוונים אחרים ותחושה שונה, זה באמת עולם מלא ואף פעם לא מפסיקים ללמוד טכניקה. עושים, מנסים משהו כדי להגיע למשהו אחד ומגלים בדרך משהו אחר לגמרי, זה כיף. וגם צורך נפשי אמיתי. אוהבת צבעים יותר מכל דבר אחר. לפעמים כשאני רואה שילובי צבעים מסויימים, למשל בים בערב כשהמים אפורים עם פסים בתכלת בהיר ורצועות של וורוד וכתום זורח ורך, אז אני מבינה מה זה אלוהים

אני אוהבת לצייר בגדלים גדולים יחסית. מהציורים שנמצאים בדף שצירפתי, יש כאלו שאורכם או רוחבם מגיע גם לשני מטר כמעט. ראיתי כאן את הגלריות שלכם, והשבלולים של הלמו ושל SC יפהפיים ונוגעים ללב. וגם האחרים, לכל שבלול טבע משלו

. מכאן לשם הגעתי לבמה חדשה וראיתי את ציור "הילדה" יוצא הדופן של בן באור. מצמרר. אני שמחה כל כך למצוא כאן אנשים מוכשרים ונעימים כל כך ולחוות את הריגוש בהבטה ביצירות שלכם. תודה