שלום לכולם :)

ננהננה

New member
שלום לכולם :)

אני חדשה לגמרי כאן ושמחתי לראות שיש פורום פעיל לציור...כיף. ראיתי כאן דבריפ יפים מאוד ונהניתי, רציתי לתת כאן קישור לדף קטן עם ציורים שלי, חלקם עם מכחול, חלקם צילומים מעובדים ואחד מהם דיגיטלי מלידה. אשמח מאוד אם תציצו ושיהיה לכם יום נחמד, ננה

שלום וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

איזה יופי של דברים הבאת איתך! תענוג! הסגנון מאוד מעניין, בדיוני ומעורר מחשבה, אולי תספרי לנו מעט על הטכניקה האהובה עלייך? טחלה שהצטרפת אלינו! אפרת

ננהננה

New member
../images/Emo15.gif תודה ../images/Emo141.gif

אני שמחה שנהנית לראות, אני הכי אוהבת לצייר עם מכחול, על בד, עם אקריליק. שמה מוזיקה ומציירת בלי לעשות שום דבר אחר עד שהציור גמור. זה האושר הכי גדול שיש והשלווה הכי מתוקה. במחשב אני מציירת עם פוטושופ אבל אין בזה את אותו תענוג כמו בציור עם צבעים אמיתיים. אני הכי אוהבת את הגוונים של שמן אבל זמן הייבוש הארוך של זה ממש בלתי אפשרי בשבילי, כי צריך לחכות כל כך הרבה זמן לפעמים בשביל ששכבה תוכל להתייבש לגמרי אם לא בא לי שיתערבבו צבעים. אולי זה פשוט דורש דרכים שונות לגשת לצבע או יותר נכון לצביעה. משתמשת הרבה בשכבות צבע על צבע יוצר כל פעם גוונים אחרים ותחושה שונה, זה באמת עולם מלא ואף פעם לא מפסיקים ללמוד טכניקה. עושים, מנסים משהו כדי להגיע למשהו אחד ומגלים בדרך משהו אחר לגמרי, זה כיף. וגם צורך נפשי אמיתי. אוהבת צבעים יותר מכל דבר אחר. לפעמים כשאני רואה שילובי צבעים מסויימים, למשל בים בערב כשהמים אפורים עם פסים בתכלת בהיר ורצועות של וורוד וכתום זורח ורך, אז אני מבינה מה זה אלוהים :) אני אוהבת לצייר בגדלים גדולים יחסית. מהציורים שנמצאים בדף שצירפתי, יש כאלו שאורכם או רוחבם מגיע גם לשני מטר כמעט. ראיתי כאן את הגלריות שלכם, והשבלולים של הלמו ושל SC יפהפיים ונוגעים ללב. וגם האחרים, לכל שבלול טבע משלו :). מכאן לשם הגעתי לבמה חדשה וראיתי את ציור "הילדה" יוצא הדופן של בן באור. מצמרר. אני שמחה כל כך למצוא כאן אנשים מוכשרים ונעימים כל כך ולחוות את הריגוש בהבטה ביצירות שלכם. תודה :)

SC

New member
../images/Emo20.gif תודה לך ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

נהנתי לקרוא את תגובתך לאפרת, מדבר אל הלב של כל אחד מאיתנו, אני נוטה להאמין. העבודות שלך יפות מאוד, הסגנון הבדיוני אכן משגע, אני באופן אישי נהנה מאוד להפעיל את הדימיון ולצייר מהרעיונות שאני שואב משם. צבעי שמן ואקריליק הם שני עולמות שונים מאוד אך בד בבד דומים מאוד. באופן די מוזר אולי, אהבתי את הצילום המעובד של הזיקית המתה. אני צודק ? מדובר בזיקית מתה ? בכל מקרה, רציתי גם לשאול אותך בבקשה, איך יוצרים דף עם עבודות כמו זה שלך ? תודה, שולי

ננהננה

New member
היי SC ../images/Emo54.gif

מה שונה ודומה בין אקריליק ושמן? תשתף אותי בחלק מהמחשבות שלך על זה? הזיקית המתה היא באמת זיקית מתה. סיפור קצת מוזר כי מצאתי אותה ככה חנוטה בשלמות ממש, באמצע המדרכה בלילה ליד הבית. היא הייתה חנוטה בלי שום פגע בכלל ואני לקחתי ושמרתי לבוקר לצלם אותה. אז החתולה התעללה בה קצת וצילמתי אותה אחרי ההתעללות. זה באמת היה מוזר מאוד מאוד שהיא הייתה ככה שלמה וחנוטה בלי שום פגע ממש באמצע המדרכה, ועוד בחורף... חוץ מהפגע הממשי ביותר - שהוא זה שהיא מתה כמובן... :( (מקווה שלא תיכננת ללכת לאכול אחרי הביקור בפורום... וסליחה אם התיאור היה פוגע) בשביל ליצור דף עם עבודות הולכים לפורטל נענע ושם נכנסים למה שנקרא המועדון שזה הכנסת שם משתמש וסיסמה למערכת. ואחד הדברים שניתנים לך אוטומטית זה דף משלך. אז אתה נכנס ועושה אותו. אם אתה לא יודע דבר על בניית אתרים אל תדאג כי יש שם למתחילים והם עושים הכל בשבילך, תיכנס ותבדוק על מה מדובר. יש שם הגבלה לשלוש קבצים בלבד, כך שזאת הסיבה שכיווצתי וקיבצתי ככה את הציורים לשלוש חלקים נפרדים (אם שמת לב) ואת זה עם פוטושופ. אם התכוונת למשהו אחר או שיש לך עוד שאלות בקשר לזה אז אני אשמח להסביר אם תפרט את השאלה. ומקווה גם שזה לא מפריע שאני מדברת על אתר מתחרה לתפוז. תודה על המחמאות ויום טוב ופורה
ננה

לינושית

New member
היי ננה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

טוף
אז ככה הציורים ממש אהבתי משהו חדש ולא שגרתי אשמח כמובן לראות עוד עבודות שלך בפורום אז ברוכים הבאים ו
ינה

SC

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

טוב אז ככה, כמובן שישנם הבדלים, אלו שני סוגים שונים של חומר אם כי דומים מאוד. הם שונים בתכונות שלהם ולפיכך טכניקת העבודה היא קצת שונה. בגלל קצב ההתיבשות המהיר של האקריליק ניתן לעבוד מהר, לתקן לשפץ ולסיים את העבודה במהירות יחסית. השמן לא נותן את העונג הזה ולכן ישנם מספר טכניקות. יש טכניקה שנקראת "על הפרימה" במכה אחת, עושים ציור תוך כמה שעות נגמר. ויש את שיטת השכבות הידועה. עבודה קשה ומהנה. אפשר להרחיב עוד ועוד. אני ממליץ לקרוא ספר טוב בנושא או לשאול עוד ועוד. האמת היא שהייתי שמח לו הייתי יכול להראות. ישנם כ"כ הרבה טיפים שעוברים מדור לדור רק ע"י המחשה. אז אני מקווה שפחות או יותר עניתי לתשובתך. הזיקית, תמונה כ"כ מקסימה בעייניי ובכלל לא נפגעתי בשום אופן ע"י התיאור המזעזע קצת ולמזלי אני כבר אחרי האוכל. אבל אהבתי את התמונה. הייתי כבר בנענע וניסיתי להקים שם דף, לא היה לשביעות רצוני אז עברתי לבמה חדשה. שם זה יותר נחמד מנענע. אם את מעוניינת לבקר, אז תכנסי לבמה.

ננהננה

New member
הייתי שמחה לראות :)

אולי פעם יצא לי להכיר מישהו שיוכל ללמד אותי עוד, בינתיים אני לומדת מניסוי וטעיה ואולי יהיה לי האורך רוח לצייר בשמן פעם. תודה על ההפניה לבמה, אולי באמת אני אעשה שם אתר. אתם עושים לי חשק לצייר עוד!
ננה

SC

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ללא ספק אחת הדרכים הכי טובות ללמוד היא ע"י ניסוי וטעיה
אבל בהחלט צריך ללמוד גם מאחרים. בינתיים אני יכול לומר לך, לא לפחד, לקנות צבעי שמן ולצייר, עולם אחר, שיטת עבודה אחרת, חומרים שונים והכיף הוא אמיתי. שולי

FreeFeeling

New member
ברוכה הבעה ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

"שמה מוזיקה ומציירת בלי לעשות שום דבר אחר עד שהציור גמור. זה האושר הכי גדול שיש והשלווה הכי מתוקה." ממ מזכיר לי משהו..
"לפעמים כשאני רואה שילובי צבעים מסוימים, למשל בים בערב כשהמים אפורים עם פסים בתכלת בהיר ורצועות של וורוד וכתום זורח ורך, אז אני מבינה מה זה אלוהים :)" חזק! חזק מאוד!!! אני מאוד מזדהה אם התחושות הללו.. ומאוד אהבתי את הסגנון כתב וראיה הכללית שלך לגבי דברים שכאלה. .לגבי היצירות. הכי הכי אהבתי ונהניתי לראות ,את הציור של הבחורה אדומה\כתומה אם שלושת הפרפרים לידה. אדיר !! כמו שולי (SC) גם אנוכי מאוד אהב את הצילום של הזיקית. (סביר להניח שאני לא הייתי משחק איתה) אלו רק מצלם. גם העץ הירוק עסה לי משהו. נ.ב אהבתי את השם שבחרת
SC: כאת יש שלך דף בבמה? אם כן אשמח כמובן לראות.
FreeFeeling בן

ננהננה

New member
../images/Emo23.gif

הכתומה היא גם הציור שאני הכי אוהבת. לרוב אני נותנת את הציורים שלי (רוב הציורים שיש שם כבר לא שלי יותר ואת הראשון שציירתי מכרתי למישהי שהתאהבה בו כשלא היה לי כסף בכלל...היחידי שמכרתי) אבל את הכתומה אני לא אוכל לתת וגם את הכחולה שמחזיקה את הראש עם הידיים ושרואים אותה בפרופיל. כי הם ממש בנשמה שלי. הם השתיים היחידות שנשארו אצלי. את העץ הירוק (שבעיני הוא בעצם שני ציפורים מחובקות) אני גם מאוד מאוד אוהבת וגם יש לו שם, קוראים לו night bird והוא היחידי שכולו בפוטושופ. יש לנו טעם והזדהות דומה...
ובכלל יש לי מין תיאוריה שלציור יש שני שלבים. אחד זה כשאתה מצייר וכל ההרגשות שקשורות בזה והשני זה אחרי שהציור גמור אז הוא כבר דבר קיים בפני עצמו והוא מעורר בך הרגשות אחרות, תגובות אליו, כאילו לא אתה ציירת אותו....מבין על מה אני מדברת? והנה הדף של שולי בבמה, כי הוא מופיע בדף הראשי

SC

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

נכון מאוד מה שאמרת בעניין הרגשות בעת הכנת העבודה לבין אלה שמתפתחים במהלכה ובתום העבודה. אני נוטה להתאהב בדברים שאני מכין ולפעמים קשה לי מאוד להיפרד מהם !

FreeFeeling

New member
אהבתי את ה"תיאוריה"../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif

אני גם חושב שזה ככה.

SC

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

כן..קדימה לך לראות....כתבתי לך משהו על ציור השבוי שעשית....אז לך קדימה.

FreeFeeling

New member
בטח שראיתי../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif../images/Emo23.gif

את מה שכתבתה על היצירה " השבוי" והמון תודות לך על תגובתך....
(אגב אתה תקבל לדואר שלך את התגובות שמגיבים בדף הפרטי שלך) ככה שלא תחמיץ אף אחד.. בן

למעלה