שלום לכולם!!!!!

ברבונית

New member
שלום לכולם!!!!!

דבר ראשון תמיד שואלים אותי על שמי ולא אני לא דג!!!!!!!!!! דבר שני אני חדשה כאן אז אודה לכם אם תסבירו לי קצת יותר מה קורה אני אשמח. אני באופן כללי בת 21 מציירת ומכינה תיק עבודות לקראת לימודים בעתיד. ומה שרצית לשאול זה את חוות דעתכם על עבודה שהכנתי, מצטערת שאין לי את האפשרות להעביר אותה למחשב אבל אני אתאר לכם אותה... מדובר ברישום בעיפרון בגודל חצי גיליו של אישה עירומה שנמצאת ברגליים מקופלות וידיים מתוחות כלומר עמידת "ארבע"הראש שלה מוסתר בין הכתפיים לגב וכמעט ואין זכר לו היא ממלאת את כל שטח הציור. לדעתי יד המון עוצמה וכח וחייתיות בציור אבל התגובות שקיבלתי עד עכשיו זה שאני לא נורמלית ואיך אישה מציירת אישה אחרת במצב כזה... אני אוהבת את הרישום ולדעתי יש בו איכויות ממש טובות של רישום. אבל האם זה באמת כל כך לא בסדר מצידי לצייר דבר שכזה? ציירתי מתצלום קיים. אשמח לשמוע את תגובותיכם. ברבונית.

SC

New member
../images/Emo39.gif ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

תראי, קצת קשה לחוות דעה לפי תיאור של ציור אבל אני יכול לומר לך שמותר לצייר מה שרוצים ואיך שרוצים ואין כל קשר לעצם היותך אשה שמציירת נשים בצורה מסויימת. מה שחשוב הוא שאת אוהבת את הציור. הייתי שמח לראות אותו או חלקים ממנו על מנת לחוות דעה אובייקטיבית יותר. אם אפשר לשאול לאיזה בית ספר את מתכוונת להרשם ובאיזה מצב תיק העבודות שלך נמצא ?
ברוכה הבאה
שולי

ברבונית

New member
כן אז ככה...

אין לי אפשרות להביא למראה עיניכם את הציור. אני אוהבת אותו וכנראה שזה באמת מה שחשוב... אני מתכוונת לגשת לבחינות לבצלאל ולמכון הטכנולוגי בחולון... מקווה מאד להתקבל... אם תוכלו לתת לי עצות טובות לגבי המבחנים או לגבי תיק העבודות אני אשמח... לילה טוב ברבונית.

SC

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ראשית שיהיה לך בהצלחה, מי יתן ותתקבלי לאסכולה הטובה ביותר. אני מכיר אנשים שלקחו מספר שיעורים פרטיים אצל מורה לציור לצורך הכנת תיק עבודות, הן למבחני קבלה של אוניברסיטאות/מכללות שונות והן לקבלה לאגודת הציירים. אני לא יודע מאיזה איזור את בארץ אבל אם את מעוניינת אני נוהג תמיד להציע את הסניף התל אביבי של אגודת הציירים ברחוב אלחריזי. בהצלחה
שולי.

הי ברבונית וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

קודם כל שלום וברוכה הבאה! כתבתי לך הודעה ארוכה וגדולה והיא נמחקה לי... אז בואי נתחיל מההתחלה, קודם כל יופי שהצטרפת אל פורומינו המקסים. דבר שני אני יכולה להגיד לך שהפורום שלנו מצליח לעמוד בכל מיני ציורים, היו פה גם אנשים שהעלו ציורים פורנוגרפיים ועמדנו בזה, כך שקשה ל"שקשק" אותנו עם נושאים קיצוניים. אני מקווה שאולי תצלמי אתהציור במצמה דיגיטלית ותעלי אותו לפורום כדי שנוכל לתת ביקורת אמיתית. אפרת

komandatore

New member
איך אשה מציירת אשה אחרת כך??

כמו שאמרה צלמת ידועה (שכרגע אני לא זוכר את השם שלה) בגלל שהיא אשה המצולמות נשמעות לה ומתמסרות ביתר קלות והיא מגיעה לתוצאות טובות וחזקות מאלה של גברים

למעלה