שלום לכולם!

hallucinating

New member
שלום לכולם!

שלום, נעים להכיר, אני חדשה... ;) <כאילו שלא שמתם לב...> אז ככה: קוראים לי עדי, אני בת 17, אני מהמרכז... נמנמ.. יש עוד משהו? ;) אני נורא אוהבת את הסמיילי הזה... ;) !!! אני אוהבת לכתוב פאנפיקים, ולקרוא - עוד יותר, במיוחד באנגלית... ובכלל, אני אוהבת לקרוא הארי פוטר באנגלית. את 5 ו6 קראתי קודם באנגלית... כולם מוזמנים לבלוג שלי, יש לי שם פיקצר חמוט (לדעתי;)) שלי, והתחלה של פיק ארוך ורציני, שאין לו המשך כרגע כי החלטתי לשכתב אותו.. ;) הדמויות האהובות עלי בסדרה הן הרמיוני, לופין, טונקס, סנייפ ומקגונגל, ומשום מה נדבקתי לשיפ הרמיוני/סנייפ. באנגלית. איכשהו, כל פיק שאני נתקלת בו (במוגלנט, באון-ליין וויזרדינג לייבררי וכו') מכיל את השיפ הזה. הבעיה היא שזה גם כתוב יפה. הכל. בעעע.. אני מקשקשת, ואני יודעת את זה... אני מאלה שדוגלים בתיאוריות שדמבלדור אמנם מת, אבל סנייפ הוא טוב. ותזכרו שאמרתי!!! אני מוכרת גם בתור ליידי וולדמורט בכמה מקומות, ואני טוענת (וצודקת, כמובן..;)) שאני הבת של בלטריקס לסטריינג' והלורד וולדמורט. כתבתי על זה מונולוג-פיק... וראיתי גם וואן-שוט באנגלית שתומך בתיאוריה שלי! אז קיצר, הי כולם!

hallucinating

New member
תודה תודה!

אהפתי את הכינוי.. לול... "מכשפה חדשה"... ;) אני די ותיקה, אם לשפוט את עצמי על פי הרשעות שלי... ;) סתם.. מגיל 6 בערך אני מפנטזת על לשחק את המלכה הרעה משלגיה... נכון שהיא מדהימה???!!!

sirius felton

New member
חחחח....

you are mean and i like it...... ש-ו-נ-א-ת א-ת ב-ל-ט-ר-י-ק-ס-!!!

hallucinating

New member
חצופה!!!!!

בלטריקס מלכת העולם!!!!! מתברר, ששכחתי לכתוב אותה ברשימת הדמויות האהובות עלי בסדרה. וגם וולדי. נמנמ... כן, אני רעה, וגם אני אוהבת את זה...!!! תודה על המחמאות! לאב יו! kisses!!!

hallucinating

New member
סורי על הדאבל פוסט, אבל...;)

שכחתי לומר גם את דמבי, כמובן... ;) אני מלאה סתירות פנימיות, אינכם חושבים? ;) אני אוהבת את "היפים והאמיצים" - קרי: הטובים והחכמים, וגם את הרשעים.. ;)

sirius felton

New member
אמממ....

לא ממש נראה לי!!!!!!! דברי איך שבא לך אבל לא בנוכחותי !! בלטריקס??. היא הרגה את סיסי!!! היא רצחה אותו הבת בת בת אלף הזאת!! שתירקב בגיהנום ה ~פיפ~ הזאת.......!!

hallucinating

New member
בלטריקס מלכה!!!!!!!!!

היא פשוט מדהימה!!! ואגב, אמרת שאת אוהבת את הרשע שבי; בלטריקס היא בדיוק כמו המלכה הרעה משלגיה (של דיסני): יפה ומרשעת... נכון, היא רצחה את סיסי, אבל... היא גאלה אותו מייסורי הדיכאון שלו... ;) כן, זה תירוץ קלוש, אני יודעת, אבל בכל זאת... משם מה אני אוהבת אותה, ולא אוהבת כל כך את סיריוס... 'צטערת!

sirius felton

New member
התחרטתי!!

את אמנם רעה.... ואני אוהבת את זה
אבל זה תלוי...... בלטריקס והמלכה משלגיה הן שתי דמויות שונות.... בלטריקס היא.... פשוט........ לא יודעת!! היא רעה!! והמלכה משלגייה היא פשוט..... פחות רעה מבלטריקס....

hallucinating

New member
LOL

אוך, את חמודה...;) בסדר, נכון, המלכה משלגיה פחות רעה מבלטריקס. רק שאותה ניתן להשוות בקלות לוולדמורט מבחינת המטרה: להרוג מיהו שמאיים עליך בלי שהוא מודע לכך אפילו בדבר מסוים שלא ממש תלוי בו...

skaramoosh

New member
ברוכה הבאה!

אני נגה ואני בת 13 ממעלה אדומים. אממ, השתלבות נעימה
קראתי פיק אחד עם הרמיוני סנייפ והוא היה די נחמד..
*מנסהלמצוא משהו להגיד* *לא מוצאת* בקיצור, ברוכה הבאה

למעלה