שלום לכולם..

chisaii

New member
שלום לכולם..

אני בדכ נמצאת בפורום של אבודים אבל באתי לכאן מסיבה מסויימת... תמיד תעניינתי בכל מה שקשור ליפן ואני בטוחה שכמו הרבה אנשים אני גם מכורה לאנימה ומנגה כרגע אני מורידה את נארוטו וממש נהנת מהסדרה. אבל הסיבה שאני כאן היא כי אניצריכה עזרה ואני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי... אני מחפשת מכללב ביפן שנקראת "דאייטו בונקה" זאת מכללה לעיצוב אופנה שלמד בה אם אתם מכירים יאג'י יממוטו הדגול.. הפכתי את כללל האינטרנט ולצערי לא מצאתי כלום מלבד אתר של וויקיפדיה שבו ין כלום מלבד קישור עם שם המכללה.. אם תוכלו לייעצ לי או אתם מכירים מישהו או דרך כלשהי שאוכל למצוא מיידע על המכללה אודה לכם מאוד.. (אם אפשר לכתוב לי מסר פרטי :)) ) תודה מראש הילה

calijuu

New member
ברוכה הבאה!

זה ביפן או בישראל המכללה הזו? ולמה את צריכה אותה? בקשר לאנימה ומנגה- את היחידה. כולם פה בזים לאנימה ומנגה(בצחוק).

chisaii

New member
זו..

מכללה ביפן כי אני רוצה ללמוד עיצוב אופנה.. :)))

Tenguy

New member
ואולי, הלילה "היקארו נו גו" הספיישל

מפי שמועות ויודעי נסתר וחצי דבר ישודר הספיישל של סוף האנימה הנהדרת הזו במסגרת לילה לבן בערוץ הילדים - מתי שהוא בלילה... ציטוט מאתר "ערוץ הילדים" : 18:00 - לילה לבן
לא הולכים לישון כל הלילה! מפגש חצות עם הפיג'מות, גמר המופרעים, סיפורים מפחידים באמצע הלילה, הראל סקעת, היקארו-נו-גו, מנחוץ עד הבית, מתיחות של מיקי שאסור לשדר, סרט ששטוס 2006, ומסיבת הפיג'מות הגדולה והארוכה בעולם!

tals56

New member
למי אכפת מהיקארו נו גו?

או מהמתיחות האידיוטיות של מיקי,שלא לדבר על "ששטוס" שיש את זה מימי הרומאים,ומסיבת הפיג'מות האידיוטית בעולם זה מה שחשוב: סדרה דוקומנטרית איכותית ומצליחה: http://www.codelyoko.com למה לא מראים את הסרט שלה?

tals56

New member
הלו הלו!עד קוד ליוקו!

שצבר רייטינג הרבה יותר גבוהה מהיקארו נו גו בעולם. אוי שיט זנה הפעיל עוד מגדל...חייב לזוז ביי!

chisaii

New member
אני לא מבינה מה ככ נתפסתם על נארוטו

אמרתי את זה כדרך אגב ובטח ובטח שאני לא רואה את זה בערוצ הילדים!! ולבחור שנתן לי את האתר אני ממש ממש ממש מודה לך :) אין לך מושג כמה עזרת לי... אגב ישלך שם יפה (כמו לאחי )..

chisaii

New member
רציתי..

נורא ללמוד בעצם עדיין רוצה ללמוד יפנית אבל בארצ לוקחים 200 שח ל45 דק זה לא קצת מוגזם?

calijuu

New member
90ש"ח זה בסדר בשבילך?

90 לשעה. 140 לשעה וחצי. מעוניינת?

למעלה