שלום לכולם...

• פותח הנושא choc
  • פורסם בתאריך

choc

New member
שלום לכולם...

שלום לכולם שאלה חשובה- מישהו יודע היכן ניתן להשיג נוגט בכמות גדולה ובמחיר סביר? אני מכינה בבית המון דברים עם נוגט והייתי רוצה לקנות כמות רצינית כי בחנויות זה פשוט יקר בטירוף, הבעיה היא שאני לא מוצאת איפה לקנות כזאת כמות ובמחיר מוזל. תודה מראש על כל עזרה בנושא

עוזי10

New member
נוגט

מחית אגוזזי לוז יקרה לייצור... לכן יקרה..... אם את משתמשת בכמויות מוסדיות תוכלי לנסות להתקשר ליבואני ולררונה בארץ.... מאוד מומלץ! "צמרת השוקולד" הם יושבים במושב קדימה. טלפון:09-8913666. יש להם גם מחית לוז וגם נוגט- מעורב עם שוקולד... שניהם מצוינים.

choc

New member
נוגט של ורד הגליל...

תודה רבה על התשובה, אבל נראה לי שהנוגט שלהם יקר מאוד, אשמח לשמוע אם מישהו יודע איך משיגים נוגט פחות יקר כמו זה של ורד הגליל למשל.

נוגט יקר- נקודה ,

אין ספק שהמחיר מכביד,אך אני מניחה שגם האיכות חשובה לך, ואני לא מאמינה שתמצאי נוגט זול ואיכותי במיוחד... בכל מקרה, פני למשווקים בסיטונאות וקבלי הצעות מחיר, רק קחי בחשבון שלקניה סיטונאית יש הגבלת מינימום להזמנה שבד"כ נעה סביב 500-1000 ש"ח. ואי אפשר לקנות פחות מ 5-10ק"ג (לכל יצרן אריזה בגודל שונה), מחיר סיטונאי אגב נע סביב 70 ש"ח לקילו.

chocosan

New member
ive tryied all the nougat here &

the only one i use is valhrona- its the best if you want excelent results

choc

New member
תודה....

קודם כל תודה על התשובה. אני פשוט מהמכורים לנוגט ואוהבת לשלב אותו בכל דבר- במוס, בקרם וכו'. רציתי מאוד להכין פרלינים במילוי נוגט, אבל כאמור קשה לי לעמוד במחיר היקר מאוד. אולי במקרה תוכלי להמליץ לי מנסיונך איך ניתן להכין פרלינים במילוי נוגט בדרך אחרת ופחות יקרה. בכל מקרה תודה על הכל...

חסכון ואיכות

אני לא מכירה תחליף איכותי לנוגט אמיתי, (אולי אם תטחני את האגוזים בעצמך תחסכי משהו- אבל צריך מטחנה איכותית) יש תמציות טעם בטעם אגוזים, מאוד זול, מאוד לא איכותי. תחסכי במחיר- תחסכי באיכות , ככה זה עם חמרי גלם...

choc

New member
נכון

מה שנכון נכון, אני מסכימה איתך במאה אחוז, ושוב תודה

למעלה