שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני חדשה פה בפורום, ונבהלתי.. די התאכזבתי מהפורום...תחיו אותו קצת! אנחנו משצ"ים, זה מה שאנחנו עושים
אני יעל ממחוז מרכז צפוני, רק השנה הפכתי למשצ"ים [אז אני בהתלהבות וכאלו] וזהו, מקווה להשתלב פה במהירות ושתהיה התעוררות כלשהי בקרב המשצ"ים לפורום. [אפשר להוסיף לפורום פינות נחמדות עם טיפים וכל מיני רעיונות..]

Spidi man

New member
ברוכה הבאה יעל ../images/Emo24.gif

את כמובן מוזמנת לכתוב בפורום, ולהזמין את שאר המשצים ממחוז מרכז. לא הבנתי למה התאכזבת ?
דווקא הפורום בשבועות האחרונים פעיל מאוד, כמובן שאפשר יותר, אבל בכלליות הפורום מאוד פעיל.

gorck

New member
ברוכה הבאה...

אני עופר, מחוז ת"א. מאיפה את? איזה ערים כולל מחוז מרכז? ואיזה מהן בצפוני ואיזה בדרומי?

אמ.

פתחתי את ההודעה עם משתמש אחר...מעכשיו אני אהיה עם זה.. אני ממחוז מרכז צפוני [קדימה- "גוונים" אם אתם מכירים] ומשצ"ים גאה מקורס משצ"ים 2006 [אשל"ניקית]. הזמנתי את חבריי המשצ"ים להצטרף פורום. ותודה לכולם.3>

nirr4

New member
ברוך הבא , אני ניר הלחמי:)

מחוז דרום מקורס 2005 , מדריך ב2006.

nirr4

New member
אממ

בברכה , ניר הלחמי , הידוע גם בכינויו Xx3DxX אני רשום עם המשתמש הזה לתפוז בר כמה שנים , מכירים אותי איתו , הכינוי הידוע הוא רק שתיים וחצי:)

שלווםם :)

אני נופר פרץ. או בקיצור - נופרץ :) נממ, מחוז דרום , מחוז מיוחד ! חח.. משצ"ית מ-2006 !

כולם אומרים "מי אני" אז עכשיו תורי!

היי לכולםםם (גם לך יעל חחח---> ברוכה הבאה) אני רון, מקורס מש"צים 2006 פעילה באתר מש"צים המדהים של מחוז דרום. (כנסו! למה אתם מחכים?!) ואני אוהבתתתתתתתתת את המש"ציםםםם!!! מש"צים- מילה אחת שאומרת הכל!

למעלה