שלום לכולם..

mוריק

New member
שלום לכולם..

שלום אני יוצאת בשאלה מהציבור הד"לניק.. יצאתי בשאלה לפני ארבע שנים בערך.. גיליתי עכשיו על קיומו של הפורום הזה.. תקבלו אותי?? : )

soelistit

New member
מבחני קבלה ומיסטיקה

יתקיימו אצל הר"מ (ראש מדור) לענייני פלפול (שחייב להיות מלווה אגב בתנועת יד התואמת את עצמת החריפות) אח"כ יתכנסו ראשי האגפים (לאסירים משוחררים) - וידונו בבקשת החנינה - ואז הבקשה תועלה לדרגים הגבוהים (אלה שרשומים שם למעלה - ופוסקים עפ"י מבדקים שלא פוסקים לעשות) ואז יש מצב לחתימת חוזה עם ה- CUT (the bulshit
)

uri80

New member
בוודאי. ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

מישהו חביב כבר דאג להמליץ עלייך כך שקפה ועוגה כבר מחכים לך כאן.

זהו? חביב?

מה עם נראה טוב.. שנון.. מחרף-נפשו-למען-המולדת-כמו-איזה-פראייר.. שכזה? : ) בכל מקרה יוצא מקונכייתי ומצטרף לקפה (אספרסו קצר, אם כבר מביאים) (בלי סוכר תודה) והעוגה..

uri80

New member
למה לא אמרת שרצית שאשקר? ../images/Emo3.gif

טוב שמשהו גורם לך לצאת מהקונכיה מדי פעם ידידי. טוב לראות אותך שוב כאן.

לא לשקר! להיות לויאלי!

איך אתה קצין איך, אם אתה לא מכיר את הניסוחים הקטנים של האמת? אגב.. איזה מרגיז זה להתגייס למילואים בדיוק כשהמלחמה נגמרת..

uri80

New member
תאמין לי,שאלה יהיו הבעיות שלך בחיים

יש דברים גרועים יותר, האמן לי.

soelistit

New member
וואלה

פרוטקציונרית.....
הצלחת לחדור לשורותינו במסלול המקוצר.....
בהצלחה Mוריק- ומאחלת לך שאכן תצליחי להוריק וללבלב כאן..

mוריק

New member
תודה תודה../images/Emo13.gif

אני גרה ביישוב דתי קטן ומרובע, עם אמא ובעלה-וזה מבאס בטירוף.. אני מתחילה ללמוד בבית ספר אקסטרני בירושלים בתחילת השנה.. אני מתה לצאת לירושלים מידי פעם או לשכור דירה או משהו כזה, או אפילו סתם לצאת מוצאי שבת או משהו אבל לא ממש מכירה שם אנשים.. :) זהו.. אם ישנם עוד אנשים שנמצאים במצבי או שעברו את זה אני אשמח לשמוע... : )

admor

New member
התקבלת

עכשו להתחיל לעבוד אז יאללה להתחיל עם התריסים ואח"כ הפנלים.

ברוכה הבאה

אין כאן הרבה אנשים שהגיעו למסקנה כל כך חד משמעית לגבי הדת כבר בגיל 12 אבל יפה לך! ברוכה הבאה כבר אמרתי?

למעלה