שלום לכולם

Free Smile

New member
שלום לכולם

זמן מה תהיתי אם לפרסם זאת ברבים. כעת , ימים ספורים לפני סיום שנת החוזה שלי בתמיכה הטכנית, למה לא? מצד אחד יתכן וזה יגיע לבכירים ויפטרו אותי, מצד שני אולי זה יגיע למפיק סרטים ואמצא את ייעודי בחיים. הסרטון הזה מוקדש לכולכם (כולנו) , נציגי התמיכה שמשגעים אותם יום יום
___ אם כבר עניתי על הסקר "הכל חוץ מנותן שירות" - היש כאן מישהו שרוצה לצלם סרט על תפקידנו הזמני בתקופת חיים זו? יום יבוא ונעשה...

SisterMoon

New member
היי, זה איתי!!!

איתי! אני בשוק! יש עוד מישהו בפורום הזה מנטויז'ן? :)

ויז'ן?

מוזר לי שהוא קשר לו את השרוכים לבד, ולא הפנה אותו לבזק ואמר שיש בעיה בקו.

Free Smile

New member
היי אנחנו כאן ביחד יורדים על לקוחות

לא על התומכים
United we stand! (חוץ מהסיטינגים) 1@1 = שקל אחד יותר ממני לשעה, אז תהנו מזה

SisterMoon

New member
מותר לרדת גם על התומכים! :)

במיוחד אם מדובר בתומכים כמו איתי! :) אולי גם אני אעשה סרט קצר כזה, על נציגה שבאה לקשור את השרוכים לאיזה דביל, שחשב שלקשור את השרוכים כולל גם לנקות את הנעל, ללקק בוהן בוהן את כפות הרגליים ולקנח בפדיקור יסודי ומושקע, כלול במחיר. או אולי מד"ב -- שיחה עם לקוח, שבחיים לא הייתה מתקיימת במציאות: "שלום, אני התנתקתי מכם כבר לפני חצי שנה ואני פתאום שם לב שאתם עדיין מחייבים אותי!" "וואו. כל הזין בחיובים." "סליחה?! תחזירו לי את הכסף שלי!! מה זה נראה לכם פה?! חצופים! אני אראה לכם מה זה!" "כן, חופשי... ליבי יוצא אליך וכאלה." "ממש הגזמתם פעם! זה לא יעבור בשתיקה! אני אבוא לשם ואהפוך שולחנות ואגיע למנכ"ל אם צריך!!!" "בוא תמצוץ." חושבים שהגזמתי? :)

וואלה? רק אתמול

כמעט התקשרתי לאחמ"ש שלכם בשביל להודיע על רצח קרוב של תומך. הפנה מנוי עם בעיית גלישה לבזק, כי יש בעיה בקו במודם ובמרכזת. מה הבעיה? הIE שלו דפוק.

Free Smile

New member
LOL ../images/Emo13.gif יש משהו בדברי הבחור!

יוחזר ה1@2 לאלתר! זאת היתה המצאת המאה ^^^^ וקצת אוף דה רקורד ואוף דה טופיק: "תרשום בבקשה יוזר@017" "מה 017? תמיד הייתי רושם 011" "וואלה? אבל אנחנו 017... אולי התבלבלת וקראת את ה7 בתור 1?" "אני אומר לך זה תמיד עבד לי, הנה תראה.. יוזר@011... אהה! שגיאה 691? אני נשבע לך, זה רק הפעם!" על לקוחות כאלה אני אומר - כל יום לומדים משהו חדש בתמיכה. אתמול נתקלתי במישהי - אפילו לא לקוחה - שלא מצליחה להתחבר. זכרו - היא אינה לקוחה, היא התקשרה לתמיכה כי היא שמעה שמהלפטופ אפשר להתחבר אלחוטית "אני מוצאת שם ברשימת רשתות אלחוטיות NETVISION, וזה מתחבר אבל לפעמים מתנתק לי" "את יודעת שאת בעצם 'גונבת אינטרנט' ממישהו אחר..." "מה זאת אומרת? אמרו לי שאפשר לעשות את זה.. אתה חושב שזה מפריע למישהו אחר?" "את האמת - לא בטוח שזה מפריע לו , אבל זה לא הכי חוקי נראה לי" "אז מה אתה חושב שאני צריכה לעשות?" "הממם דבר ראשון תעברי בכל השכונה, תמצאי את הבחור שיש לו את הראוטר, ותגידי לו תודה וסליחה. אחר כך תעשי מנוי לאינטרנט, אבל זה יעלה לך כסף" <מסביר כמה עולה לחודש> "זה המון כסף, אין דרך יותר זולה?" "תקימי פרויקט קהילתי - קחי את ועד הבית או אפילו כמה בתים, קנו ראוטר אלחוטי ותחברו את כל הלפטופים ביחד על אותו מנוי. או שתגורי בנמל התעופה בן גוריון"

אזרח111

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ווואי ... מזמן לא צחקתי ככה .... הכי קורע זה שהוא נתן לו חולצה במתנה, הלקוח לא יודע איך לובשים את החולצה, והתומך לא מסכים להתקין לו
בדיוק כמו שאני מציע ללקוחות להתקין דפדפן חדש, מגיע איתם לקישור של ההתקנה, ומשאיר אותם להתקין את זה לבד ומסרב לעבור איתם על ההתקנה (נהלים...) ענק!

למעלה