שלום לכולם..

פילפלת18

New member
שלום לכולם..

היי , קוראים לי ליהי , פעם ראשונה פה.. אני מתגייסת עוד מעט.. באוקטובר.. לכלל צהלי. רציתי לדעת אם כולם פה שמחים להתגייס או שיש כמוני.. שלא מרוצים מהשיבוץ.. ולא רוצים לצעוק כן המפקדת בטירונות.. לא יודעת , אני מפחדת ליפול עם בנות לא משהו בטירונות ולא להנות.. אז אם למישהו יש פה עצות לדרך או כל דבר - יתקבל בברכה

Muh87

New member
ברוכה הבאה../images/Emo66.gif

אל תדאגי, כולם פה אוכלים סרטים לפני הצבא. ובקשר לבנות מהטירונות- המלצה שלי פשוט תביאי סטוקים של שוקולד לתת לכל הפרות שם. ואם זה לא יעסיק אותן אז פשוט תברחי. בכל אופן, בטוח יהיו בנות לא משהו בטירונות אבל גם בטוח שיהיו בנות שהן בסדר ושתוכלי להתחבר איתן. מה גם שאת הולכת לכלל צבאי שזה אומר שאת לא תראי את הרוב שם אחרי הטירונות. ד"א, נעים מאוד אני אסף.

LuLiLoPiLaTo1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

החששות שלך משותפות לכולם גם לאלו שעושות ש"ל וגם לאלו שהולכים לצבא
העצה היחידה ,שאני יכולה לתת לך כרגע ,זה שאת מוזמנת לעקוב אחרי השיחות כאן בפורום, שלפעמים מתמקדות גם בנושא הזה..ואת מוזמנת לשאול שאלות גם כאן וגם בפורום מתגייסים לגבי דברים ,שלא ממש ברורים לך..זה בטח יעזור להרגיע

לומינגו

New member
וולקאם ../images/Emo140.gif

היי ליהי, מה קורה? עצות בא-רור שיש. הכי הכי חשוב זה הגישה. אם תבואי בגישה של "אוף-איזה-מעפן-פה" את תשנאי כל אלפית שנייה מהשנתיים הבאות שאת הולכת לבלות במדים ירוקים. אבל אם תבואי באחלה של גישה ש"וואלה-יהיה-לי-כיף" תאמיני לי שיהיה טוב. כולם מפוחדים, כולם פוחדים להיתקע עם בנות לא משו, וכולם רוצים שיהיה כיף. שיהיה לך בהצלחה :]

למעלה