שלום לכולם

• פותח הנושא netc
  • פורסם בתאריך

netc

New member
שלום לכולם

לא יודע אם אתם זוכרים אותי, הייתי פעיל בפורומים של שינוי בתקופת הבחירות (בתור איש חץ, ואיש שינוי לשעבר
) בכל מקרה, מאז הבחירות, אחרי המפלה, קצת לקחתי פסק זמן מכל העניין הזה, ואז צצו כמה עניינים, אבל עכשו החלטתי לחזור לחלק הזה שוב....אז מה חדש עם שינוי? המפלגה עוד קיימת? הנוער? לוינטל? בקיצור תעדכנו אותי במה שחדש...תודה

omerlich

New member
אז ככה:

הנוער כרגע ללא יו"ר(לא שצריך אחד),בכל מקרה פעילות הנוער מתחילה בספטמבר באחריותה של רונית. בנוגע למפלגה,רק לאחרונה דברים החלו לזוז,ויש מפקד שמסתיים עד סוף ספטמבר,וכן,לוינטל עדיין היו"ר.

תמיר1991

New member
ברוך השב../images/Emo13.gif

אני רואה שעומר ענה לך, ככה שאין לי מה להוסיף - אלא אם יש לך שאלות נוספות. תמיר.

netc

New member
שו?

לא הבנתי מה את רוצה... תמיר, אני מבין שהחלטת למרות הכל לחזור לשינוי?
ועוד משהו, יש בקרוב בחירות חדשות להנהגה? אני חושב להתפקד למפלגה, אבל על עקרונות בסיסיים (לוינטל כראש מפלגה) אני לא מתכוון לוותר....

תמיר1991

New member
ובכן:

ביאטה צחקה, אני מניח
אכן, החלטתי לחזור למרות הכל לשינוי, כלומר... למה שנשאר ממנה, אם נשאר ממנה...
מילא. הנהגת הנוער? לא, עדיין לא. לדעתי לוינטל ישאר בראש עד להודעה חדשה, לצערי. ככה שאם זה תנאי שלך להתפקדות, אני בספק אם יש טעם...
יום טוב
תמיר.

asafz8

New member
הי ליאור

המפלגה קיימת, הנוער לא. אומרים שהוא יחזור למיטבו בספטמבר. אם זה יקרה, אני לא יודע. כרגע אין יו"ר לנוער. וזה לא טוב בכלל קודם כל זה מוריד את כוח הנוער במועצת שינוי- וכן, מועצת שינוי זה עדיין הגוף המשפיע (לפחות רשמית) במפלגה. וסיבה אחרת היא, שמלבד רונית (שעושה את עבודה בצורה המושלמת ביותר) חיב להיות גם יו"ר לנוער. מה יקרה אחרי שרונית תתקדם בחיים ובמפלגה ותעזוב את הנוער ואז ינחיתו עלינו אדם שטובת הנוער פחות מעניינת אותו מענינים כספיים, מי אז ידאג לנוער? לדעתי בנוסף לרונית חייב להיות אדם מטעם הנוער (אני ממליץ על טל) שידאג לאינטרסים שלנו במפלגה. בקשר ללוינטל.. הוא נשאר כרגע יו"ר המפלגה.

netc

New member
דינו ../images/Emo13.gif

מחקת אותי מהמסנג'ר....לא יפה
ורגע, הבנתי שכרגע לוינטל עדיין בראש המפלגה....אבל האם עד הבחירות הבאות יתקיימו בחירות חדשות לקביעת הרשימה, או שלוינטל ישאר מספר 1 גם בבחירות הבאות?

asafz8

New member
לא אני לא!

לא מחקתי אותך:O הממ יתקיימו בחירות. המפלגה עדיין דמוקרטית ולכן יתקיימו פריימריז לפני הבחירות הבאות.

netc

New member
טוב

נוותר לך
בכל מקרה, איפה אני מקבל טפסי התפקדות, ועד מתי אפשר לשלוח אותם? וכמה הסיפור עולה?

תמיר1991

New member
אתה הרי בגיל נוער - אז אם תצטרף

אלינו, זה יעלה חינם
ברגיל זה 120 אאל"ט, אבל יש 60 לקבוצות מסויימות. תמיר.

netc

New member
הבנתי

ומאיפה אני משיג טפסים, ועד מתי אפשר לשלוח אותם?

דללה

New member
היי..

כדי לקבל טופס התפקדות תצטרך להתקשר למשרדים ולהעביר לעידו את הכתובת שלך. או שתעביר לי במסר פרטי את הפרטים שלך (שם, שם משפחה, כתובת, מיקוד, עיר) ואעביר לעידו.

למעלה