שלום לכולם

bosko28

New member
שלום לכולם

בתור רווק חדש אחרי קשר ארוך אני מרגיש לא במיטבי. קשה לחזור הביתה אחרי יום עבודה לדירה ריקה. למרות שהקשר היה קלוקל לקראת הסוף תמיד מתגעגעים לדברים הטובים ושוכחים שלא היינו מאושרים באמת. זאת תקופה ממש מחורבנת ופשוט רציתי לשתף אתכם, אנשים זרים, בעניין הזה. ליבי עם כל מי שעובר תקופה כזאת בעצמו, ואני מניח שיש כאן לא מעט.

Natalila

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

כל כך מבינה אותך.. ממש
מקווה שזה יעבור לך מהר.. כי לי זה פשוט לא עובר
שהייה נעימה בפורום

Barvazoom

New member
אכן.. בכולנו תמצא סיפור. ../images/Emo24.gif

תרשה לי לברך אותך על הצטרפותך לפורום היקר שלנו. אנשים טובים פה יש בשפע. עיצות טובות בוודאי. אבל הכי חשוב תמצא פה חיבוקים וחיוכים מבוקר ועד ערב! אז תתעודד, תתחיל לכתוב איתנו ותראה שגם אנשים זרים עוזרים.

למי אתה קורא "אנשים זרים"? ../images/Emo46.gif

אנחנו לא זרים! ברוך הבא
הגעגועים לאהבה נמצאים אצל כל אחד מאיתנו ולזכור את הטוב זאת לא חוכמה כל אחד יכול לעשות את זה <למעשה כל אחד עושה את זה!> ברגעים שהטוב משטלת עליך <הטוב שהיה> פשוט קח אויר תזכר למה הפרידה ומה היה לא בסדר שם.... רק דבר עליך עליך לזכור ולא לשכוח: אנחנו כאן

חיוכית2

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אז לגבי הדירה הריקה,לי יש כלבה שביננו יותר מאושרת לראות אותי מאשר התקופה שהייתי בזוגיות
אבל ברצינות,אצלי זה מקרה שונה,יותר טוב לי בלעדיו,למרות שהיינו יחד הרבה שנים וחתונה היתה בדרך. לי זה עשה רק טוב הפרידה ממנו,פרחתי ועדיין פורחת. בהצלחה.

העכביש2

New member
ברוך הבא בוסקו

דירה ריקה
תקופה מחורבשת
קשר קלוקל
לא מעט
ברוך הבא

bosko28

New member
וואו

אני ממש מודה לכולם על כל התגובות החמות. באמת הייתי צריך את זה... אני לא רוצה להתבכיין יותר מדי כי בבסיס שלי אני אדם מאוד שמח וכייפי, ואני ממש רוצה לחזור להיות כזה אבל זה לא פשוט... במקרה שלי הפרידה באה גם העיתוי מחורבן, אחרי שעברנו יחד לאיזור המרכז ומייד אחר כך נפרדנו... אני נשמע לעצמי ממש פתאטי אבל אין לי כאן יותר מדי מכרים באיזור המרכז וגם המשפחה לא באיזור, מה שלא מוסיף... טוב די להתבכיינות, יהיה בסדר. בכל אופן כולכם נשמעים לי אחלה אנשים, ואני שמח להיות חלק מהפורום הזה.

Barvazoom

New member
../images/Emo24.gifשמחים שהצטרפת....

רובנו פה מהמרכז ובקרוב נארגן מפגש (רמז...רמז...) אז תוכל להכיר את הנפשות הפועלות ולהכיר עוד אנשים שנמצאים בביצה המרכזית שנקראת "מרכז הארץ"..

CHIKOLULU

New member
ברוך הבא!

מכיוון שהנחת שרובנו עוברים "תקופה כזאת" ,אז רציתי רק לדעת אם לשייך אותך לקבוצת "הזורקים" או לקבוצת "הנזרקים" ?
שיהיה בהצלחה! תרגיש חופשי לשתף.

bosko28

New member
נזרק

בגדול, מבחינה טכנית אני שייך לצד הנזרקים, למרות שהרגשות היו די הדדיים. אני לא רוצה להלאות אתכם בכל הפרטים אבל בעבר ניסיתי להיפרד והיא התעקשה שניתן לזה עוד הזדמנות. בחודשים האחרונים של הקשר התחיל תהליך של ריחוק שנגמר בהחלטה לסיים את הקשר. אחר כך הייתה תקופת אבלות (הפרידה הייתה לפני שלושה חודשים) , אבל בגדול טוב שזה קרה. כרגע ההתמודדות שלי היא בתור רווק בעיר חדשה...

מותר לי

New member
ברוכבא!../images/Emo140.gif

הדירה אינה ריקה, היא מלאה בך
ואל תשכח זאת
מה תשתה?

למעלה