שלום לכולם

שלום לכולם

לא עשיתי שום דבר עם עצמי ועם התוכניות שלי בשבת הזאת. הדבר היחיד שעשיתי התבטלתי. אכלתי כאילו אין מחר וחזרתי לישון ושוב פעם אכלתי ושוב פעם חזרתי לנוח. לא היה לי כוח לעשות כלום. אני מתה להיכנס להתקלח ולעשות עם עצמי משהו אבל לא מסוגלת להזיז את עצמי לטובת עצמי. ומה איתכם? מה עשיתם במשך השבת?

דגנית

New member
תתקלחי, תהני מהמקלחת..

תרגישי את המים זורמים על כל תא ותא בגוף תרגישי את האנרגיה הזו. המטהרת. המנקה. והנה.. כבר עשית משהו בשביל עצמך.. חוץ מזה יום מנוחה לנפש, לנשמה, לגוף.. זה גם לעשות משהו עבור עצמי.. בגדול עשיתי כלום בת'כלס.. נחתי. קראתי ספר.. שמזמן לא קראתי והוא מרגש אותי כל פעם מחדש.. נחתי..

עכשיו יצאתי מהמקלחת ../images/Emo9.gif

היה ממש כייף. עוד מעט אני הולכת לעשות ניקוי פנים ולהתאפר. כן,ממש בא לי להתאפר,ככה בשביל ההרגשה. מקווה להמשיך בעשייה. יש לי כמה משימות שהצבתי לעצמי בשישי שבת ואני מקווה לעשות אותם. חוץ מזה,מחר אני מתקשרת לדיאטנית וקובעת איתה. נמאס לי מהמצב שבו אני נמצאת. לא שאני שמנה.יש לי כמה קילוגרמים מיותרים להוריד. וקשה לי לבד. אומנם זה הולך לעלות לא מעט כסף אבל מגיע לי. מגיע לי לפנק את עצמי ולטפח את עצמי. אם מישהי מכירה דיאטנית טובה אני אשמח לקבל במסר המלצות. מישהי הייתה בסטודיו c ועשתה את הדיאטה שלהם? אני אשמח לשמוע. תודה רבה ושיהיה לכולנו שבוע טוב ומבורך.

וזה נמשך לטיפול 10,000 ../images/Emo9.gif

עכשיו אני נמצאת עם כוס חלב חם ודבש. רגועה יותר ושמחה יותר. אפילו ספר המשימות שלי לידי ואני מתכננת להתחיל קצת. ורציתי להגיד עוד משהו, אני מרגישה שהפורום ממש השתנה לטובה. למרות שאני לא הרבה זמן פעילה פה אבל פתאום מרגיש לי יותר טוב ויותר נעים ויתר כייף לשתף אותכן. אני מקווה שכולן מרגישות כך.

דגנית

New member
את יודעת איך אומרים..

פורומים זה מה שהמשתתפים, או במקרה של הפורום הזה משתתפות עושות ממנו.. הוא תלוי באלו שכותבים.. מגיבים.. דנים.. משתפים.. אחחחח טיפולי עשרת אלפים.. צריכה אחד דחוף

למעלה