שלום לכולם!

Shadow22

New member
שלום לכולם!

אני חדש בפורום, בן 52, מקווה למצוא בת זוג לחיים. אני נראה מבוגר יותר מגילי, מקריח, שמן ועם בעיות רפאויות מרובות. אני מחפש אישה שתהיה המשרתת שלי, שתבשל, תנקה ותעבוד בשבילי. יש מעונינות? :)
 

magy

New member
אחת?

כולם מוכנות. כבר שנה אנחנו מחכות לך בציפיה דרוכה... גם אנחנו נראות מבוגרות יותר קרחות יותר שמנות יותר ועם לא מעט בעיות רפואיות בטח לא מפריע לך גם כמה מנדעבושקעס עם פליט זה נעלם......... וגם מחפשות אותך..............בנרות....... שתהיה המשרת שלנו שתבשל לנו תנקה לנו ותעבוד בשבילנו............ אתה מוכן?
 

Shadow22

New member
סליחה?

קראת את ההודעה שלי בכלל? למי שאני ארצה לשרת אותך? אני מחפש משרתת לא לשרת
 

Shadow22

New member
סבתאל'ה תירגעי.

אני נכנסתי לפה לחפש אישה שתתחתן איתי ותשרת אותי בחינם. איני מעוניין לרכוש משרתת כי זה דבר יקר. אז אל תדחפי את האף שלך לעניינים שלא שלך. אם את מעוניינת להיות משרתת שלי תשלחי לי הודעה פרטית.
 

Shadow22

New member
דבר ראשון תרגעו

אין צורך לכעוס!! אני לא רציתי שאנשים ידעו שזה אני אז שמתי גיל אחר. וזה התפקיד שלכן לא? לשרת אותנו הגברים.
 

magy

New member
כשתסיים עם הבדיחות תודיע לי

שאוכל למחוק הכל........
 

Shadow22

New member
טוב סיימתי..

סתםםםםםםםםםם!!!!!!!! עבדתי עלייך, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

magy

New member
עבדת אצלי...........לא עבדת עליי

ילד, לך הביתה מאוחר כבר מחר תלך לבריכה..........ותשחה קצת.........כדי להוציא מרץ
 

Shadow22

New member
איזה משפט מטומטם

אני לא מבין אותו בכלל? האם אני צריך להיות זקן בשביל להבין אותו? וסבתאל'ה, את זו שצריכה ללכת לישון בשעות כאלה.
 

Shadow22

New member
טוב עכשיו באמת

אני באמת בן 52, אני רק רציתי להזכר בתקופת הנעורים שלי אז עשיתי קצת קונצים. טוב עכשיו אני הולך לישון את שנת הצוהריים שלי. נתראה אחר כך.
 

gilli54

New member
אתה מספר לי על זה?

אני עכשיו חשבתי שזה בוקר, הכנתי חביתות והכל... אפילו התקשרתי לידיעות אחרונות לשאול איפה העיתון שלי
 
למעלה