שלום לכולם!

SisterMoon

New member
שלום לכולם!

סופסוף מצאתי פורום נותני שירות! אחרי כל החיפושים! אני כל כך מאושרת :) ובכן, אני שמחה שמצאתי כי יש לי המון לפרוק בנושא הזה ולחבר שלי כבר נמאס לשמוע... :) לא חושבת שהרבה אנשים יודעים שזו אחת העבודות הכי קשות שיש... קבלו ח"ח אדיר על העבודה שאתם עושים !! ואם לא אכפת לכם אתן גם לעצמי אחד :) מה שלומכם? :)

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

את מוזמנת לספר על עצמך, באיזה תחום את עובדת, האם מרוצה (חוץ מהלקוחות) ולשתף בחוויות חיוביות ושליליות מהעבודה.

SisterMoon

New member
ובכן...

אני עובדת בנטויז'ן, בחיפה -- כן, כן, גם בעת מלחמה! ראיתם כבר את הפרסומת, עם התודה לעובדים על האומץ? :) אנחנו עובדים בסוג של מקלט מאולתר כזה, לא ממוזג -- אבל יש מאווררים -- יושבים 8 נציגים על שולחן אחד בלי מקום להזיז את העכבר -- העיקר ש"בטוח" לשבת שם. מה שאני אוהבת בעבודה הזו -- את הלקוחות האלה שעושים לך את היום, אלה שבאים לך משומקום ובסוף שיחה אומרים לך "תודה על השירות!" או משהו דבילי כזה, שגורם לך לחייך כמו מפגרת :) או את הלקוחות שממש נחמד לדבר איתם... מה שאני שונאת -- את הרגע הזה שבו את מבשרת ללקוח משהו שאת יודעת שלפני שתסיימי את המשפט -- הוא כבר יצרח עלייך וישתף אותך בכל מה שהוא חושב עלייך ועל אמא שלך. כל יום כשאני חוזרת מהעבודה, אמא שלי שואלת אותי "נו, כמה פעמים אמרו לך שאני זונה היום?" מחר מתחיל שבוע חדש... לצערי. אני נורא מתגעגעת לעבוד מהמוקד, כרגיל. מהעמדה שלי, שכבר התרגלתי אליה. מה איתכם? מישהו מכם עובד במקום כמו חיפה, או שכולכם במרכז?

fifth quadrant

New member
גם אני אגיד ברוכה הבאה

אמא שלך מצחיקה. אצלנו כשלקוח מקלל פעם ראשונה מזהירים אותו. פעם שנייה מנתקים ישר. בינתיים לא ניתקתי אף אחד :) תעלי את זה בתור הצעת יעול. וכן שירות לקוחות זאת חויה מיוחדת........ (הרבה נקודות)

סימבה26

New member
יפה מאוד שלא יצא לך לנתק,

אצלנו לצערי יש המון מקרים של לקוחות מעוצבנים. אני לא מנתקת ללקוח, אלא אם זה מקרה מיוחד -- והוא כבר "מאחל" לי איחולים שלא במקום בכלל. היה לקוח שצרח וצרח וקילל וקילל, הזהרתי אותו פעם אחת, אחר כך עוד פעם ובפעם השלישית הוא קילל ואיים עליי, אז איחלתי לו יום נעים וניתקתי. זה היה המקרה היחיד, במקרים אחרים שקיללו אותי ספגתי. חוויות מהמלחמה: "שתיפול עליכם קטיושה!" וכיו"ב. חוצפה שאין כדוגמתה, לדעתי, מ-מ-ש לא במקום. שירות לקוחות זו חוויה מיוחדת בהחלט, ולשמחתי, על כל לקוח אלים / מאיים / מקלל / מתחצף - יש המון לקוחות מקסימים, שמודים לנו על השירות ומברכים אותנו (כרגע במיוחד, למשל, עם כל המלחמה הזאת...) על העבודה הקשה שאנחנו עושים, ועושים טוב. זה מחמם מאוד. רציתי לשאול אתכם: לפני שעבדתם כאנשי שירות -- איך הייתם בתור לקוחות, מול נציגי שירות? לי אישית מעולם לא יצא לצעוק על נציג או משהו, למרות שדפקו אותי הרבה חברות... פשוט די ברורה לי ההיררכיה (גם ללקוחות שצועקים עליי נראה לי שברור, אבל מילא) ושזה לא הנציג אשם... מה איתכם?

fifth quadrant

New member
אז ככה

האמת מאז שהתחלתי לעבוד בזה הדרישות שלי רק עלו אבל אף פעם לא צעקתי ועדיין לא צועק ישר מבקש את האחמ"ש/אחראי/מנהל..(זה אם הם עושים דברים "מצחיקים" - החברה) אבל תמיד בטון רגוע - כמו בעבודה. אפילו מצחיק אותי כשנציג כזה נשמע יותר עצבני ממני. ואת צודקת שיש את הלקוחות ה"רגילים" הנחמדים המאחלי כל טוב. בדרך כלל מהמשפט הראשון יודעים איך הלקוח יהיה והשירות בהתאם! יש הבדל בין לצאת לידי חובה מבחינת נהלי חברה ובין לעשות את המקסימום.

אצלנו לא מקללים

אבל עכשיו יש דרך חדשה בגלל שהוט קיימים, מאיימים להתנתק. אנשים לא מבינים שלי לא משנה אם תתנתקו או לא, אני תמיכה טכנית. רוצים תמיכה? סבבה בכיף. לא רוצים? הנה העברה ל199 שירות הלקוחות שלנו. im shaking in my stylish ye affordable boots

סימבה26

New member
מי את בעצמך?! :)

איך אני לא מכירה אותך?! :) מחר תלונה אצל כפירי! :) (להתעלם מהכינוי שלי, שכחתי לעשות לוגין מחדש על שמי...)

M i s s i

New member
חחחחח

שום תלונה אצל כפירי לא תהיה פה :) לכפירי ולי יש בערך אותו טעם בבנים :) אז אני בטוחה :) בינינו, אם נופל טיל, הוא לא קודם דואג לברקוד? :)

SisterMoon

New member
הזכרתם לי כמה דברים:

זה כל כך מצחיק אותי, לפעמים מתקשר לקוח שנגמרה לו החבילה, אני מציעה לו חבילה חדשה ואז הוא אומר משהו דבילי כמו: "מה קרה לך, בהוט מציעים לי חצי מזה!"... לוקח לי בין 20 דקות לחצי שעה להסביר לדבילים האלה שהוט לא מתחרים שלנו... ויש עוד כאלה שמתעצבנים ואומרים "מה?! אני משלם על אינטרנט לשתי חברות?! זה שוד!!!" בדרנים :) בדיחה קצרה לסיום, לאחר שיחה מאוד קשה עם לקוחה מאוד מאוד עצבנית: הלקוחה: "תקשיבי לי טוב-טוב, ילדונת, אני יכולה להיות אמא שלך!" אני: "את ממש לא יכולה להיות אמא שלי - אמא שלי נחמדה." תחייכו :)

למעלה