שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני מתכוונת ללמוד נהיגה בזמן הקרוב,ויש לי מספר שאלות- 1) מישהו מכיר את בתי-הספר לנהיגה-"מעולה",ו-"הרצל סלע" (שיעור נהיגה על רכב ידני עולה 80 ש"ח ל-40 דק' בבי"ס מעולה,זה סביר?) אלו בתי-ספר טובים? הבנתי שבבי"ס "מעולה",יש שיעורי הכנה לתיאוריה-זה נחוץ,מלמדים בזה דברים מיוחדים שאני לא אוכל ללמוד לבד?פשוט יש לי כבר את לוח התמרורים,ואת ספר התיאוריה,יחד עם דיסק למחשב..זה יספיק לי ללמידה לתיאוריה או שכדאי באמת ללמוד לתיאוריה תחת חסות של ב"יס מסוים? 2)מה אני צריכה לעשות כדי להיבחן בתיאוריה? למי משלמים את ה-116 ש"ח? ומה אני צריכה לעשות כדי להתחיל ללמוד נהיגה בכלל? אם מישהו יוכל להמליץ על מורי נהיגה טובים באיזור ת"א-חולון-בת ים,אני ממש אודה לו . תודה מראש לכל המייעצים,המסבירים והעוזרים

shame on you

New member
תשובות

1. לא מכירה את בתיה"ס אבל המחיר של "מעולה" סביר בהחלט. זה גם המחיר שאני משלמת למורה שלי. אם כבר יש לך גם לוח תמרורים, גם ספר, וגם דיסק, אז זה מספיק בהחלט כדי ללמוד לתיאוריה. אין צורך ללמוד בבי"ס מיוחד. אחרי שאת לומדת תתרגלי הרבה מבחנים. התרגול הרבה יותר חשוב מהלמידה עצמה אפילו. 2. כדי להיבחן לתיאוריה, את צריכה להוציא טופס ירוק בחנות בעיר שלך שעושה זאת, ללכת לרופא המשפחה שלך שימלא את החלק הרפואי, ולאופטימיטריסט שימלא את החלק של בדיקת עיניים. את גם צריכה לקחת טופס אגרה מאיזה בי"ס לנהיגה שלא יהיה (אפילו אם את לא לומדת בו) ואיתו לגשת לדואר ולשלם שם את ה116 ש"ח. וכדי להתחיל ללמוד נהיגה בכלל את פשוט צריכה למצוא מורה וזה הכל! אפשר גם להתחיל ללמוד נהיגה לפני התיאוריה (לפי דעתי כדאי לקחת איזה 2-3 שיעורים לפני התיאוריה, זה עוזר). בהצלחה!

למעלה