שלום לכולם

IamTheMan

New member
שלום לכולם

יש לי בעיה. לפני שנה בערך באמצע הלילה התחלתי לחוות שיתוקים בגוף מלווה בפירפור בלב ואני חשבתי שזהוא אני עומד ללכת לעולמי:) אך למרות שעברתי את זה 5 פעמים ברציפות באותו לילה לא מתתי רק אחרי כמה חודשים (בזמן שזה נשכח ממני) ניתקלתי בטעות באיזה מאמר על רעל כל שהוא שמשתק את גופי תוך כדי שינה חקרתי עוד קצת והגעתי לפה ועיינתי בפורום ובמאמריו , עשיתי זאת כמה פעמים אך לא ממש הצלחתי לחוות את החלום הצלול ... טוב לפחות לא כמוכם חלמתי שאני ממשיך להיות בתוך השמיכה שלי מחכה לחלום הצלול (שזה כבר החלום בעצמו). לפני שבוע זה קרה עוד פעם בטעות לא יודע איך אבל ניצלתי את ההיזדמנות וגלשתי לתוך החלום עכשיו מגיע החלק המרגיז, אני נימצא בתוך חדר ענג שבמרכזו עמוד כחול בקוטר עצום ומסבבו מטפסות מדרגות עד לאין קץ , עכשיו הבעיה שכל הזמן חשבתי לעצמי שזה הדמיון שלי ולא חלום של ממש ורק כדי להוכיח לעצמי שזה דמיון החלטתי בחלום הכל כך צלול שלי להכניס את היד שלי לתוך העמוד המוצק , וכמובן הכנסתי את היד אבל זה רק הוכיח לי שכבי כול דמיינתי והחלטתי להיתעורר. רק שהיתעוררתי קלטתי שזה לא היה דמיון זה היה חלום וצלול מאוד. עכשיו... איך אני נימנע מיזה????? איך אני יגרום לעצמי להישאר בחלום ולא להגיע למסקנות מוטעות (למרות שזה כן דמיוני אם חושבים על זה) בכמו אלו? תודה מראש

silverhawk

New member
שלום שלום ../images/Emo140.gif

ברוך הבא לפורום! קודם כל, בנוגע לחוויה הראשונה שלך, אני מניח שהפרפורים היו למעשה דפיקות לב מואצות וחזקות שנבעו מהפחד בעקבות שיתוק השינה. הדבר החשוב ביותר הוא שתכזור ששיתוק שינה הינו תהליך טבעי לחלוטין (ולא רעל, אגב) אשר מתרחש בכל לילה במהלך השינה ומטרתו הינה למנוע מהגוף שלך לבצע את הפעולות אותן מורה לו המוח לבצע במהלך החלום. עכשיו, לשאלתך. המודעות לנושא היא הדבר הראשון. ככל שתהיה מודע יותר לחלומות הצלולים, כך יגברו הסיכויים שתלמד ותזכור את קיומם במהלך החצלול. נוסף על כך, אני ממליץ שתקרא ותלמד על בדיקות המציאות ועל השיטות להגברת הצלילות (העברת היד בקיר, אגב, אינה בדיקה מומלצת). הן המתכון לחצלול מוצלח.
!

zivnew

New member
תגובה

למעשה אם אני לא טועה הפרפורים נבעו מצ'אקרת הלב. תקן אותי אם אני טועה

למעלה