שלום לכולם : )

Fiona La Belle

New member
שלום לכולם : )

כשהייתי קטנה, השתתפתי בקייטנת רכיבה על סוסים (פעם בחווה שצמודה לספארי ברמת-גן, ופעם בחוות יגור). בחלוף השנים היו לי כמה גיחות חזרה לתחום (שיעור פה, שיעור שם, בהפרש של כמה שנים) אבל לא יותר מזה. עכשיו אני מעוניינת להתחיל ללמוד רכיבה באופן מסודר. לשאלה: אני גרה בצפון תל אביב. האם יש חווה כלשהי בסביבה שניתן לקחת בה שיעורי רכיבה? מה יש לכם לומר על חוות יגור? וגם, האם יש חווה ברשפון? (או בשפיים? או במקום כלשהו שיש בו ש'?)

soosapir

New member
בשפיים יש חווה פרטית

זתומרת זה לא בצפר,ביגור יש וגם ברשפון יש..

Fiona La Belle

New member
אה-הא. ו..?

אפשר פירוט כלשהו? ראיתי שמעבירים פה ביקורות על החוות השונות. אשמח לשמוע מה יש לכם לומר על החוות הללו.

הורסמאן

New member
אני מניח שבחוות יגור

את מתכוונת לחוה שהיתה בקריית שאול. היא עברה לכפר הירוק ויש שם מתקן מצויין, עדיין בשלבי פיתוח, אבל שווה לך לנסות.

Ontario R Z Y H

New member
אני רוכבת ברישפון

אני מחזיקה ברישפון את הסוס שלי כבר חצי שנה, ואני ממש מרוצה שם! גם מבחינת חברה, גם מבחינת אפשרויות בסוסים (אם את תלמידת בצפר), גם מבחינת מדריכים שיש הרבה, ובכלל חווה מעולה ובין הגדולות בארץ! ממליצה בחום... ואם את באה תודיעי, ותבואי לבקר...! אני חושבת, וממש לא בטוחה, ואלה השמועות, שאת חוות יגור מנהל עבריין... זה מה ששמעתי, והמון סיכוויים שזה לא נכון.... אניוואי.... זהו...

Fiona La Belle

New member
עוד שאלה

אילו שיקולים יעזרו לי להחליט מה ללמוד, אינגליש או ווסטרן?

נסיון...

תעשי שיעור כזה ושיעור כזה ותראי למה את יותר מתחברת... מקסימום אם אחרי מספר שיעורים את רואה שזה לא זה או לא מה שציפית וכו' את יכולה להחליף לסגנון השני..זה לא קריטי.. הכי חשוב-תהני!

חחח גמאני חשבתי על זה../images/Emo3.gif

אבל תכלס, בהתחלה זה רק בשביל ההרגשה. אז יותר קל לראות למה מתחברים. ושוב, כמו שאמרתי..אפשר להחליף..

קצת מוגזם לקרא לו עבריין

הכרתי אותו בזמנו (כשהתנהל נגדו המשפט) והוא איש נחמד,בטח לא עבריין, עשה שטות,כן. עבריין,לא.

הורסמאן

New member
../images/Emo45.gif

עשו לו רצח אופי. הוא עשה שטות גדולה, אבל חטף הרבה יותר ממה שחוטפים אחרים שמגיע להם הרבה יותר. מכל מקום, זה לא שייך, כי הוא לא נמצא שם עכשיו.

vered 36

New member
הוא באמת נורא נחמד

גם אני הכרתי אותו אישית,ואי אפשר להגיד שהוא עשה שטות כי הוא לא עשה שום דבר רע,פשוט לא ידע גיל-וזה הכל

למעלה