שלום לכולם!!

שלום לכולם!!

סליחה על הבורות... אבל אתם יכולים בבקשה לתת לי הגדרה ולהסביר מה זה פוור מטאל? והאם השירים הבאים את פוור מטאל? evanescence - bring me to life nightwish - nemo

TarwenR

New member
שלום גם לך :]

זה פאוור אגב
אוונסנס לא נחשבים לפאוור. וניטוויש די כן. וזה לא שירים ספציפים שהם פאוור, זה הלהקות. מקווה שעזרתי

Beautiful Scar

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo199.gif

וזה פאוור. פאוור מטאל זה אופרה מטאל. זהו.

Beautiful Scar

New member
תודה *קוראת* :) ../images/Emo199.gif

וג'ים. באמת הייתי צריכה לקרוא, לפי שהגבתי לא נורא. :) עדין זה מוזיקה יפה.

אופרה מטאל, זה לא פאוור מטאל.

אל תנסי לענות על שאלות שאת לא יודעת את התשובה עליהן.

../images/Emo32.gif נצל"ש יוצאת למלחמה...

עבדכם הנאמנה והפאווריסטית נפלה לה מההכנה לקצונה על בעיות רפואיות ברגליים. היום שובצתי לגדוד בצפון של התותחנים.

McBlack

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo10.gifעכשיו גם את רייג'ינתי הצבא

גונב לשם?
תשמרי על עצמך, בובה. את תמיד מוזמנת בדרך לעצור פה בכפ"ת לאיזה כמה ימים. אני מוכנה לעשות לך כביסה ביד, לייבש אותה עם מייבש שיער ואז לגהץ אותה עם... וול, מגהץ. אכין לך בראוניז ופואה גרה על מצע אורז בר ואפילו חביתה. אתן לך להירדם על הפולקע שלי בשנ"צ ואעשה קולות של ים, עם אופציה להוסיף שחפים ברקע. כל רגע הרחק מהאימא של הגיס שלי הוא רגע מבורך.

אולי אני אשתמש בהזמנתך :)

אין לי עדיין מושג (וגם יהיה אסור לי להגיד :/) איפה בדיוק אי שם בצפון הולכים לתקוע אותי... אבל זה בהחלט צפון-צפון.

McBlack

New member
אל תשכחי, אם תמצאי את אחשלי, תמסרי

שיישמור על עצמו, ושאני שוכחת להשקות את הצמחים שלו באופן כמעט קבוע. תכריחי אותו לאכול אפונה וללבוש סוודר או משהו.

Lady of Luna

New member
ואי רגי בהצלחה!!!!../images/Emo24.gif

הכול יהיה בסדר!!!! מקווה שתחזרי אלינו בריאה ושלמה כמו כול שאר החיילים והאנשים שאי שם בצפון *מרזיקים אצבעות לכולם*

למעלה