שלום לכולם

שלום לכולם

קודם כל מאחלת לכם הגשמת שאיפות מהירה ומעבר מהיר לפורום הריון ולידה ! יש לי שאלה בעניין ביוץ ומחזור. המחזור האחרון שלי היה מאוד מוזר. קיבלתי ביום חמישי טיפות קטנות של מחזור ואח"כ למעלה מ- 24 שעות לא היה כלום עד יום שישי בערב שאז החל הדימום. האם לצורך חישוב הביוץ יש לקחת את יום שישי או את היום בו החלו הטיפטופים הראשונים? תודה מראש

dandushx

New member
נראה לי שהיום הראשון היה יום חמישי

בכל מקרה לא כדאי לך להסתמך רק על ספירת הימים לצורך קביעת יום הביוץ , שימי
לעוד דברים כמו כאב שלפעמים חשים , הפרשה נוזלית שקופה שקורית לפני הביוץ. חוץ מזה גם אם מקיימים יחסים לפני הביוץ יום יומיים ,לא נורא, להפך כיוון שתאי זרע חיים יותר מהביצית .

נועם@בת

New member
בדרך כלל מקובל לספור את ימי הוסת

מהדימום המשמעותי. השאלה מה בדיוק את עומדת לספור? איך בדיוק את מחשבת את הביוץ? מה שבטוח תקחי טווח של עוד יום אחד, ככה תכסי את כל האפשרויות. כלומר תספרי גם מיום חמישי וגם מיום ששי. בהצלחה נועם

אושרת@@

New member
לדעתי,,ולדעת הרופאים החישוב הוא

מיום שישי שהיה לך דימום חזק יותר ולא טיפות,, דרך אגב,,זה קורה לי כלללללל חודש וזה מעצבןןןןןןן בהצלחה

קרה לי אותו דבר החודש

והרופא אמר שסופרים מהיום הראשון שהיה איזה שהוא דימום, במקרה שלך יום חמישי. בכל מקרה, כמו שכתבו לך, אין בעיה לקיים יחסי מין "מוקדם" מידי. עדיף מוקדם מאשר מאוחר בהצלחה!

המון תודה לכן ! ועוד שאלה

זו כבר פעם שניה שיש לי מחזור כזה מוזר והשאלה שלי אם זה מראה על בעיה כלשהי? אני כבר 5 חודשים ללא גלולות והמחזור מאז סדיר כמו שעון- כל 28-29 יום יש מחזור. רק בחחודש האחרון התחלנו לנסות להביא ילד אבל אני פתאום קצת חוששת שהמחזור המוזר הזה הוא סימן למשהו לא בסדר.

dandushx

New member
במדריך המלא לפריון../images/Emo63.gif

של פרופ´ ציון בן רפאל כתוב שאם יש יום אחד של טפטוף ויום אחרי מתחיל דימום רציני של מחזור צריך לספור גם את היום של הטפטוף. זה בקשר לשאלתך הראשונה . אם חמישה חודשים לאחר הפסקת גלולות יש לך מחזור סדיר סביר להניח שהכל תקין , אבל אם את רוצה בשביל השקט הנפשי תתייעצי עם רופא הנשים שלך לגבי מיפוי הורמונלי. דרך אגב גם לי יש מחזור סדיר אומנם אבל עם טריקים כאלה של בא ליום ,מפסיק ליום ,חוזר וכו´ועשיתי בדיקות הורמונליות שמראות שהכל תקין, ואנו מנסים להרות כמעט 4 חודשים עדיין ללא הצלחה . אז הורידי דאגה מ
ך ו
מדנדוש שגם רוצה ילד או ילדה , מה שבא ברוך הבא.

נועם@בת

New member
אם יש יום אחד טפטוף ויום אחרי זרם

זה ממש לא מוזר
, כאשר יש כמה ימים של טפטוף ורק אחרי כן מגיעה הוסת- זה עלול להצביע על בעיה, אבל יום אחד זה ממש כלום. את מבייצת מן הסתם ביום ה14-15, ולכן תתחילו לעשות אהבה יום יומיים קודם. ביום ה12 וה14, או ביום ה11, 13, 15, וככה אתם מכסים את כל האפשרויות. אחרי כן אפשר לעשות אהבה בשביל הכיף ולא רק בשביל ילדים
מחכים איתך לתשובה חיובית נועם

המון תודה לכן...

ומאחלת שוב לכולכן לעבור מהר ככל האפשר לפורום השכן....

למעלה