שלום לכולם!

amnon77

New member
שלום לכולם!

מזמן לא התראנו הא? אז זהו ביום ראשון התחלתי את הקורס בהדסה וממה שאני מתרשם עד עכשיו הטיפול הכי אפקטיבי לגמגום זה רק הדסה! (ואני לא משוחד) כי זה טיפול שמכריח אותך לעבוד ולתרגל לפי השיטה של ד"ר פלואנסי שהדסה עובדים איתה ומי שמעונין לרכוש באופן פרטי את התוכנה של פלואנסי שישמע למי שעובד עכשיו עם התוכנה- לא מומלץ בכלל!!! מכיון שאם אתה תתקע באחד התרגולים אז התוכנה תכתוב לך לפנות לקלינאי תקשורת ואם אתם תתרגלו בבית אז למי תפנו?? בקיצור אז למי שיש לו אפשרות להיות מטופלים בשיטת הדסה-לכו על זה

av100

New member
הרבה הצלחה!

אם תוכל לנצל את זה נכון קורס יהיה נקודת מפנה בחייך רק תזכור שבגמר הקורס תהיה קרוב לודאי באופוריה שהכל עבר ודווקא אז אסור להיות שעננים וצריך להשקיע בתרגול קרוב לוודאי שחודש חודשיים אחרי הקורס תרגיש שאתה מאבד שליטה ונופל לא להבהל למרות הכל להמשיך לתרגל ומאוד חשוב להיות במסגרת תומכת -להגיע לקבוצת תמיכה בירושליים ותקבע כבר מעכשיו עם מישהו מהקורס להיות איתו בקשר טלפוני קבוע(עוד אופציה בה אני משתמשת -סקייפ) אנשי דר פלויינסי גם עושים עבודה מעולה יתרונם בכך שמעכבם ותמיכתם נמשך הרבה יותר משלושה שבועות(כמו גם חסרונם של הדסה שהם אינטנסיביים אבל אין תמיכה משמעותית ורציפה אחרי זה).כמו בכל דבר בחיים יש יתרונות וחסרונות

shuky63

New member
בהצלחה אמנון.כבר כתבתי לך פעם

שאני מרגיש שהקורס הזה יוכל לעזור לך.לדעתי מי שעושה את הקורס הזה צריך להשקיע עוד קצת ולקנות את התוכנה של פלואנסי כי היא יכולה לעזור מאד בתרגול.כשאתה מתרגל לבד חסר הפידבק אם אתה עושה את זה טוב או לא ואת זה התוכנה יכולה לתת.

למעלה