שלום לכולם.....

שלום לכולם.....

אני חדש פה (בפורום הזה) ורציתי לשתף אותכם במשהו שקרה לי ולדעת מה אפשר לעשות בנידון. אז ככה הכל התחיל לפני יומיים ,כאשר גילית שידידה מאוד טובה שלי ,שהיינו בקשר זמן רב מאוד ,ודיברנו על הכל ,שיקרה לי בפנים בכל נושא אפשרי שיש ,בהתחלה לא האמנתי למה שסיפרו לי ,אבל אם הזמן הבנתי שהכל נכון ושהיא שיקרה לי בפנים וזה מצד אחד ממש הכעיס אותי ומצד שני שבר לי תלב והרס אותי ,כי לא חשבתי שהיא תעשה לי דבר כזה ,ואני בדיכאון עמוק ואין לי מושג מה לעשות כבר ,ועוד מקרה שאתמול גיליתי שהאקסית שהייתה לי (לפני יותר מחצי שנה) ,חבר שלי גילה לי ,שזה איזה אחד שניסה לעבוד עליי ,הקיצר משועמם נוראי ,עכשיו לפני שגיליתי את זה ,היא רצתה שנחזור ,והייתי אמור להחזיר לה כביכול תשובה היום ,אבל אחרי שגיליתי את זה ,החלטתי שאין לי כח שוב אלייה. מה שאני מנסה לומר זה שנמאס לי שמשקרים לי בחיים ,נכון אין לי חברה כבר מלא זמן ועד עכשיו זה לא הפריע לי ,אבל עכשיו זה כן מפריע לי ,ואין לי מושג כבר מה לעשות עם עצמי. מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא פתרון לבעייה שלי. יום טוב וחופש נעים.

sweetdreams

New member
אני לא הבנתי כלום ../images/Emo4.gif

שמע.. אתה מתאר פה כמה מקרים שונים לגמרי.. את כולם תיארת תחת אותה הודעה, אותה פיסקה, כאילו מדובר באותו נושא, והאמת היא שאני לא חושבת שגם אתה מבין מה בדיוק הבעיה שלך... שלא לדבר על לנסח אותה.. אני חושבת שהצעד הראשון שאתה צריך לעשות הוא קודם כל סדר בראש.. אתה מדבר פה על חברים שמשקרים לך, על האקסית שרוצה לחזור, על זה שאין לך חברה כבר כמה זמן.... בוא נתחיל בלהתמקד בנושא אחד ספציפי, ולנסות לתאר במדויק מה בדיוק הבעיה.. אולי גם לתת דוגמאות כדי שנבין יותר טוב את המצב.. הצעד הראשון הוא להבין את הבעיה, אח"כ נוכל להתחיל לדבר על לפתור אותה..

sh53

New member
אתה מאמין יותר מדיי לסיפורים

אתה לא הולך לברר את זה ישירות, אלא מספרים לך משהו (אולי זה שקר?) ואתה מאמין? אתה גם מנתק ישר קשר ולא מנסה לברר דברים בעצמך, אלא מאמין למה שאנשים "מאכילים" אותך וחושב ישר שזה נכון. מה עם לדבר עם הצד השני?

למעלה