שלום לכולם

שלום לכולם

לפני כשנתיים אובחנה אצלי המחלה עברתי ניתוח הסרת חצוצרה שהייתה מודלקת בשנתיים האחרונות החלו להופיע כל תסמיני המחלה - כאבים עזים בבטן התחתונה הפרשות, דימומים חולשה וכאבים. אני בת 31 ואין לי ילדים עדיין. אני מאוד רוצה להיכנס להריון. הייתי מאוד רוצה לשמוע מכן איך מתמודדים עם תופעות המחלה. יש לי בן זוג אבל בשנתיים האחרונות אינני מסוגלת לקיים יחסים בגלל הכאבים מדי פעם מנסה ומפסיקה לאחר שתי דקות. איך מתמודדים עם המצב? איך שומרים על זוגיות במצב כזה? בן זוגי מבין ומתחשב אבל בכול זאת לחיות בלי סקס בכלל מכביד מאוד על מערכת היחסים, מה עוד שאין לי מושג איך אני אמורה לנסות להיכנס להריון באופן טיבעי (כעצת הרופא) כאשר אני לא מסוגלת לקיים יחסים . אודה מאוד על כל רעיון / עצה איך מתמודדים . תודה

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

פה אף אחת לא תקרא לך מפונקת, הסירי דאגה מליבך. במאמרי הפורום תוכלי למצוא מאמר המתייחס לענין. בכנס שהיה במרץ השנה בתל השומר נאמר לא אחת שהרבה פעמים משולב הטיפול הרפואי עם טיפול זוגי-מיני. כדאי לבדוק את הענין מולם. לגבי הכאבים- האם את בדיכוי של גלולות ברצף/דקאפפטיל ארוך? הרוב כאן מתמודדות עם הסימפטומים באמצעות דיכוי. את מוזמנת להישאר איתנו

תודה על ההתיחסות

אקרא את המאמרים. כרגע לא לוקחת גלולות כי אני רוצה להרות. האם ישנם דרכים נוספות לשכח את הכאבים בזמן יחסים? תודה על ההזמנה להשאר איתכן.

מבינה שאת רוצה להרות..

אבל- האם בדקת את מצבך? האם את מטופלת פיריון? ביצעת צילום רחם? מצב החצוצרות את יודעת? זרע תקין? יש רצוי ויש מצוי, את יודעת... חושבת שאת לא מקבלת טיפול מתאים. מתי אובחנת וכיצד? איפה נותחת?

גל 4

New member
../images/Emo140.gif יקירתי !../images/Emo140.gif

ראשית, ברוכה הבאה. שנית - את חייבת לפחות תקופה של דיכוי (אם יש לך אנדו'). גם להתגבר על הכאבים, גם לתפקד מינית וגם להכנס להריון - זה TOO MUCH . קודם להיעזר בתרופות (גלולות ברצף או זריקות דקא) בכדי לשפר את התפקוד ואיכות החיים ואז לחשוב איך הלאה מבחינת הריון. הדיכוי יעזור לך לתפקד מינית מבחינה זו שזה ידכא מוקדים, יפחית את הרגישות וכך את הכאבים. יש ג'ל עדין על בסיס מים שיכול לעזור במקרה של יובש וצריבה (אין לו ריח או טעם) ויש תנוחות נוחות יותר ופחות כואבות. תנסי עם בן הזוג ותראי מה מתאים יותר. הרבה עדינות ורגישות ואולי משהו לשיכוך כאבים לפני יעזור גם כן. אבל שוב - טיפול ברמה של דיכוי הוא חשוב, הכאבים לא נעלמים ככה סתם... הרגישי טוב ותשמרי על עצמך.

למעלה