שלום לכולם

K o K i L i D a

New member
שלום לכולם

אני נציגת שירות בחברה סלולרית- שירות פרונטלי ... כלומר הייתי עד היום. עזבתי לאחר 4 שנים של סיוט מתמשך ... אני מחפשת עבודה כרגע ולאבא לי שוב בסגנון של מול לקוחות. אני דווקא רוצה לעבוד ב144 ( לא מול לקוחות לא קשה או מחייב מידי וטוב לזמן לימודים) יש מישהי/ו שעובד/ת שם יש למישהו מושג אם מחפשים לא ראיתי הודעות העיתון . יש למישהו מושג אם הם מבקשים פיזית את התעודת בגרות או משהו אשמח למידע נוסף תודה

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

מוזמנת להתפקד בשרשור ההתפקדות לחדשים. לגבי 144 אני זוכרת ששאלו אבל לא זוכרת שענו על זה. אם לא יהיה מי שיענה בקרוב כדאי לנסות לשאול בפורום מחפשי עבודה אם למישהו מהמומחים יש מושג. אגב, אני בספק ששם ידרשו לראות תעודת בגרות בעיקר כי הכרתי כמה שעבדו שם שהם די נטולי בגרות וגם חבר'ה שעבדו שם לפני הגיוס.

profesorain

New member
עובד טרי שם

3 חודשים..לא רק תעודת בגרות, ראיונות ומכון הערכה כמו כל החברות 7 שעות לא פחות ולא יותר. התנאים והמשכרת די בסדר

K o K i L i D a

New member
אני לא דואגת לראיונות ומרכזי

ההערכה .. הרי עבדתי 4 שנים כנצית שירות פרונטלית וטלפונית וגם עבדתי ב144 לפני צבא 10 חודשים רק שלא סיימתי את הבגרות חסר לי מתמטיקה ולשון (האיכס של הקצפת )ואני הולכת להשלים הסמסטר הזה

profesorain

New member
כשיזמינו אותך לראיון יגידו לך

להצטייד בתועדת בגרות מלאה ויצלמו עותקים ממנה.. עוד לפני שישלחו אותך למכון הערכה בהצלחה

שאלה לי אליך..

אני חושבת כבר הרבה זמן על לעבוד ב144,יש לך מושג איך אני מגיעה אליהם,ואיך אני בכלל בודקת אם הם מחפשים? (ניסיתי לחפש בנט ולא ממש הלך) אשמח אם תוכל לענות.. אגב אני חדשה בפורום-קוראת סמויה כבר הרבה זמן אבל רק עכשיו יש לי סיבה לכתוב בו
יש לכם אחלה פורום,קבלו ח'ח!

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

את מוזמנת לשרשור ההתפקדות וגם החדשים האחרים (שלא תחשבו שלא שמתי
אליכם)

YARIT2222

New member
היי, איך השכר ותנאים ב144?

היכן יושב המוקד? האם יש אופציה להתקדם שם? תודה

לא ממידע מבוסס

אבל אני מניחה שדתיים לא יתקבלו מלכתחילה למוקד שעובד בסופ"שים כי זה לא הוגן שהם יקבלו פטור ואחרים לא וכי זה יכול להביא לכך שאנשים יגידו שחזרו בתשובה בשביל לקבל חופש בסופ"שים.

MOJAHADIN

New member
מי שלא מוכן לעבוד בסופ"שים

זה הפסד נטו שלו במשכורת. בסופ"שים מקבלים 150-200 אחוז משכורת. קשה לי להאמין שמישהו יתחזה כדי לא לעבוד בימים עם משכורת כמעט כפולה.

יש אנשים שרוצים חופש בסופ"ש

ומוכנים לוותר על כסף בשביל זה. אני מכירה כמה כאלו, וזה כמו כאלו שממלצרים במסעדה כשרה למרות שבמסעדות לא כשרות תמיד הכסף הגדול הוא בשבת. כל אחד והשיקולים שלו.

מותר לי

New member
זה לא חוקי!!!

אצלינו עובדים 7 ימים בשבוע, יש אצלינו דיי הרבה דתיים ומסורתיים (והמסורתיים באמת מסורתיים!), וכל השאר- טוחנים ומבינים... זה תלוי מאד כנראה גם בסוג האנשים שעובדים איתך, עד כמה הם סובלניים...

תודה לכולם..

מותר לי שכנעת אותי לפחות לשלוח קורות חיים.אגב זה באמת לא חוקי לא להעסיק דתיים בגלל שבתות,אבל אם הם לא רוצים הם יכולים פשוט לומר שהם לא מקבלים מסיבות אחרות,אז קצת קשה לכפות את זה.(קרה לי שחשדתי שלא מקבלים אותי בגלל זה אבל ברור שאי אפשר להוכיח את זה)

תסלחו לי שאני נדחפת

אבל נגיד ותעודת בגרות מלאה יש לי אבל את גליון הציונים יהיה לי רק בספטמבר אפשר לעשות משהו עם זה כדי להכנס ל-144 או ל-199 או שאני צריכה לחכות עד שזה יהיה לי ביד?

למעלה