שלום לכולם

זהות

New member
שלום לכולם

אני מחפשת את הסיפור על האדם שהולך באותה דרך ונופל לבור...עד שלומד לזהות אותו על מנת לא ליפול לתוכו. אשמח מאוד אם מישהו שמכיר אותו יצרף לי קישור לסיפור הזה. בתודה מראש רונית

אוי זה ספור מצחיק ואין לי קישור../images/Emo13.gif

רק המשפט מהדהד באזני: "אדם הולך ברחוב רואה לפניו בור, ממשיך ללכת ואופס נופל לתוכו... לוקח לו נצח לצאת ממנו"
"אדם הולך ברחוב רואה לפניו בור מתבונן מתקרב ומחליק ונופל לתוכו... לוקח לו נצח לצאת ממנו
" אדם הולך ברחוב רואה לפניו בור מתקרב מנסה לדלג מעליו ואופס נופל לתוכו...לוקח לו נצח לצאת ממנו
" " אדם הולך ברחוב רואה לפניו בור ובחור ללכת ברחוב השני" וכן הלאה... האם לספור זה התכוונת

מצאתי...מספר החיים והמתים הטיבטי"..

אוטוביוגרפיה בחמישה פרקים: פרק ראשון אני הולך ברחוב. במדרכה יש בור עמוק; אני נופל לתוכו. אני אבוד... אני חסר ישע. אין זו אשמתי. לוקח לי נצח למצוא דרך החוצה. פרק שני אני הולך באותו רחוב. במדרכה יש בור עמוק; אני מעמיד פנים שאינני מבחין בו. אני נופל לתוכו שוב. אני לא יכול להאמין ששוב הגעתי לכאן. אבל אין זו אשמתי. ושוב לוקח לי נצח לצאת. פרק שלישי אני הולך באותו רחוב. במדרכה יש בור עמוק; אני רואה אותו. אני נופל לתוכו בכל זאת... כוחו של הרגל. עיני פקוחות; אני יודע היכן אני. זוהי אשמתי. אני יוצא מיד. פרק רביעי אני הולך באותו רחוב. במדרכה יש בור עמוק; אני עוקף אותו. פרק חמישי אני הולך ברחוב אחר.

למעלה