שלום לכולם

שלום לכולם

אני חדשה כאן ורציתי רק להגיד שלום, כמו כן לשתף אתכם בחוויה שעברה עליי בימים האחרונים - אני עובדת במוקד טלפוני של בנק ויצא לי במקרה להיכנס לפורום בנק מול לקוח. השנאה העזה שהפגינו שם כלפי (חוץ מכמה צדיקים - אם אני לא טועה חלקם חברים בפורום הזה) גרמה לי לברוח, אבל גם לחשוב - למה כל כך שונאים את העובדים במוקד הטלפוני? האם זה בגלל שיותר קל לקלל דמות אנונימית? האם גם אתם נתקלתם בתופעות דומות? אני בד"כ מאוד נהנת בעבודה אבל יש פעמים שמצליחות לחדור את מעטה האדישות שצמח בשנה וחצי במוקד

dafchuk

New member
מבינה אותך

גם אני הגבתי לך שם אם שמת לב...ברור שהרבה יותר קל לקלל ולהעליב בנקאי טלפוני ולא בנקאי בסניף. פנים מול פנים גורם לאנשים בד"כ לשלוט על הפה. במוקד, יוצאים מהנחה שאני מזכירה ששולחת הודעות לסניף ולא בנקאית ממש וזה ממש לא נכון. את עובדת בפועלים,נכון? איך אפשרויות הקידום אצלכם? שעות עבודה ויחסים עם הר"צים?

ב 99% מהזמן

ממש נחמד יש לי מנהלים מקסימים (שני מנהלים ישירים לכל 30-40 איש בערך) מבחינת קידום יש מסלול מובנה של קידום בתוך המוקד ויש מכרזים לתפקידים בהנה"ר ובסניפים אבל לא תמיד בתור עובד בנק. אני סטודנטית וממש נוח לי עם השעות (משמרות של 8-9 שעות) וגם משתדלים להתחשב בתקופת מבחנים. בסה"כ צריך להתרגל ללקום לשירותים רק בהפסקה רשומה אבל אני מניחה שזה זהה ברוב המקומות. דרך אגב תודה על התמיכה שם, מדהים כמה אנשים שבויים בדעות שלהם ולא מסכימים לשמוע אפילו דעה של מישהו אחר...

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

זה קטע שיש נגד כל נציגי השירות, ללקוחות מאוד קל לבוא בטענות ולהאשים אדם שנמצא מעברו השני של הקו ולהוציא עליו את כל האגרסיות, בלי לחשוב לשניה שאותו נציג לא מנהל את הבנק, במקרה הזה, ויחס כזה ממש לא יוביל לכך שהשירות יהיה יותר מהיר/יותר טוב או שפתאום דברים שאי אפשר לבצע בטלפון, אם הלקוח יצעק כן יאשרו לו לבצע. הפיתרון הוא להיות חזקים, להתעלות מעל זה ולרחם על אותם אנשים שחושבים שזו הדרך הנכונה.

ביקרתי עכשיו גם בפורום הזה

וחטפתי הלם. איפה האנשים האלו חיים? מזכיר לי את התפיסה של הפולניה הזקנה (יכולים להחליף את זה בכל עדה, אני מדברת על מה שקרוב אלי...) שמשוכנעת שכל אחד פועל רק בשביל לנסות לרמות אותה. כשעובדים עם לקוחות ישראליים נתקלים בזה המון אבל אין לזה גבול?

תודה על התמיכה

ועל קבלת הפנים החמה, כנראה ההלם היה חזק יותר כי המילים כתובות, כשלקוח מדבר מגעיל בטלפון אני בד"כ מקווה שזה רק בגלל שהוא עצבני באותו הרגע ולא משהו קבוע... בכל מקרה הנסיון עושה את שלו ואחרי שנה וחצי במוקד טלפוני כל מה שנותר זה לברך את אלוהי ה"מיוט"...

dafchuk

New member
שנה וחצי?? וואו!!

אני נמצאת שם שנה וכבר גמורה. מזל שאני עוברת למחלקה אחרת, שם אולי יהיו לקוחות יותר אנושיים. האם אחרי שנה וחצי במוקד את יכולה לגשת למבחני קבלה לבנק? או היית רוצה להתקדם שם?

אני בצוות משכן

כך שיש לי תעודת יועץ משכנתאות ורוב הזמן אני לא מתעסקת בשירות ללקוחות "רגילים" - יש לי יותר חופש ויותר שיקול דעת אז זה מקל על העבודה, כדי לקבל עובד בנק צריך תואר או לפחות ממש בשלבי סיום אז בינתיים אני מרוצה ממשרת הסטודנט שלי - 3 משמרות בשבוע ומקווה מאוד להצליח להתברג בעתיד למחלקה המשפטית של הבנק...

בקשר לקידום שלך

בד"כ כשעוברים צוות או מחלקה השינוי גורם לתחושות טובות - מכירים אנשים חדשים, מתאמצים להרשים מנהל חדש, העבודה החדשה יותר מעניינת ומאתגרת - מקווה שהמחלקה החדשה תצליח לגרום לך למצוא הנאה בעבודה

למעלה