שלום לכולם !

שלום לכולם !

שלום לכולם ! לא ידעתי שיש בכלל פורום לדוסון קריק , ושהוא עדיין בכלל פעיל.. קוראים לי רות ואני בת 21 (מזעזע, לא? :) ואני התחלתי לראות דוסון קריק אחרי כולם. לא ראיתי את זה בתיכון אלא רק משהייתי בת 18 בערך.. הקטע הכי עצוב בסדרה (לפחות מנקודת מבטי) זה שהדמויות של אנדי ופייסי נפרדו :( . והכל בגלל התסריטאים שהחליטו שאנדי בגדה בפייסי עם איזה בחור כ"כ חסר חשיבות עד כדי כך שאין לו שם משפחה. סיימתי לראות את העונה השנייה במחשב, כי אין לי הוט.. וזהו- מקווה להשתלב אצלכם !

../images/Emo58.gif מעליי! ../images/Emo105.gif

ברוכה הבאה!
ותתפלאי,אבל יש כאן כמה "זקנים" שמתקרבים לגילך..(אני לדוג' בת 20 כמעט).
רק בקשה קטנה...כשאת כותבת דברים על פרקים שעדיין לא שודרו בשידורים החוזרים(שאגב השידורים החוזרים הם בערוץ 10 כל יום שבת אחה"צ,אז גם אם אין לך הוט את יכולה לראות..) תכתבי שזה ספוילר או תשמי את הסימן
שלא יהרוןס למי שעדיין לא ראה את כל העונות... מקווה שתהני בפורום!

drunky

New member
לא הבנתי... אז ראית את כל הפרקים

או שראית עד העונה השניה? מה הקשר שאין לך הוט? דוסון קריק משודרת כעת בערוץ 10 לכלל לקוחות חברות הכבלים/לווין
מסכים איתך לגמרי בקשר לאנדי ופייסי אני הייתי כל כך הרוס אחרי הפרידה שלהם- אני ראיתי את זה בגיל 16 או 17 לא זוכר... בקיצור.. כאשר ראיתי את הסצינה החתוכה מהפיינל (הפרק האחרון) שהחזירה את אנדי והושיבה אותם לדבר על מה שהיה ומה שיהיה... איזה יופי............... להתענג!

ראיתי את עונות 1-4

חשבתי שדוסון קריק משודרת בהוט, אבל טעיתי כנראה :) ואיפה אפשר לראות את אותה סצינה חתוכה? גם אני רוצה ! :(

drunky

New member
בשתי דרכים...

אחת--> יש DVD של הפרק האחרון (שהוא בעצם 2 פרקים) שבו נכללים גם הסצינות שנחתכו ולא שודרו בטלויזיה במקור- ניתן לקנות אותו באינטרנט. דרך שנייה - צרי איתי קשר במסרים (-:

למעלה