שלום לכולם...

גיל גיל

New member
שלום לכולם...

לא יודע מה יש לי, לא יודע מה נפל עלי, אבל מצב רוחי שפוף מעט... בסקר, כתבתי את האופציה השניה, אבל הנה, למרות שלכאורה אין נסיבות חיצוניות, פתאום נחת עלי מצב"ר מוזר שכזה... אני חושב שאני יודע למה. אשתי הגיעה לדירה שלנו ומצב הרוח שלה נראה לי ממש לא טוב, היא לא מסבירה, ואני משער שזו העבודה שלה. היה לה יום רע... הבעיה שלי היא שכשרע לה והיא לא מסבירה לי למה, נהיה גם לי רע מיד... די!!! אני יוצא מזה עכשיו והולך לנסות ולעזור לה כמה שאפשר! וואו... ממש אחל´ה פורום! רק כתבתי הודעה וכבר עניתי לעצמי...

שבילים

New member
שיהיה בהמון הצלחה

גם לך וגם לאשתך, לצאת מהמצברוח הרע. כן, כנראה שזה באמת מדבק, כשמישהו קרוב אליך מרגיש רע, אתה אוטומטית מרגיש רע גם כן, במיוחד אם זה מישהו שאכפת לך ממנו. וכן, מה שמדהים בכתיבה (וגם לי זה קורה הרבה פעמים) כשמשהו מטריד אותי ואני כותבת, אני מוצאת את הפתרון תוך כדי הכתיבה. אולי בגלל זה זה כל כך ממכר.

אורלי_ל

New member
../images/Emo13.gif

יש אנשים שיש להם מצב רוח רע, הם רוצים שרק יעזבו אותם בשקט ויתנו להם להתבשל לבד. לא יודעת אם יפעת ככה, לפי ההודעה נראה לי שכן. אז קח לך את הזכות למצב רוח טוב, ותן לה להיות במצב רוח רע אם זה מה שבא לה כרגע... במקום ששניכם תהיו במצב רוח רע. וטיפ מיידי להרגיש טוב (עלי - עובד) נס קפה עם שוקולד...
שיהיה לכם ערב טוב!

*אביבה*

New member
אפשר לקבל את המרשם?

מה זה נס קפה עם שוקולד? לא מכירה. זה מפולניה?

אורלי_ל

New member
חחח... במיוחד בשבילך מווארשה

נס קפה (פלאטינום במקרה הזה) וקוביות שוקולד ליד... מומלץ לטבול. איזה כיף!

*אביבה*

New member
מה????????

כאילו כזה, לטבטל את השוקולד בתוך הקפה?????????
טוב, בפולניה לא היה את זה. סתאאאאאם, מתוק לא עושה לי את זה.....מצטערת אבל אני לא דוגמא אז, לכולם - תהנו.

soulbird

New member
מה אם קפה עם מרשמלו?

לא ניסיתי אבל נשמע טעים אפשר גם שוקו עם מרשמלו? ציפור משעשעת את עצמה כדי לצאת מה

*אביבה*

New member
אני אוהבת מלוח, חמוץ וחריף.

עוגות ושוקולד - זה שני ביסים ואני נחנקת. מה דעתכן גבירותי, על איזה כוס בירה טובה? הא?

אורלי_ל

New member
אני לא אוהבת מרשמלו

ולא אוהבת בירה. תנסו בירה עם מרשמלו, כמה רע זה כבר יכול להיות?

soulbird

New member
מה עם קפה ושוקולד מריר

ממממממממממממממעדן יאמ יאמ אני בעד בירה מאלט
לחיים

*אביבה*

New member
גילגיל

החיבור שלך ליפעת נפלא. למרות מצב הרוח השפוף שלך לי זה עשה שמח לקרא את מה שכתבת. לא תמיד אפשר להסביר. כשהגרון "סתום" מהעצבים והכעס, המילים לא יוצאות. התרופה המצויינת ביותר לכך היא - חיבוק, נשיקה ליטוף ורצוי כמה שיותר ברבים.... מחבקת את שניכם. שים לב איך עברת בשניה מהאופציה השניה לראשונה.....

סיון b

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

לאביבה, באהבה ממני...

סיון b

New member
זה תלוי.....

אבל אני רואה שאת החלטת שכן.... כי שלחת נשיקות לשתינו (אני מניחה שגם לאורלית), אבל בתגובה להודעה שלי. אישיות אחת שלי זה נורא שיעשע. האישיות השניה (מרוקאית) תפסה קריזה, והיא עכשיו עצבבבבנית.
אוהבת, סיון

אורלי_ל

New member
חהחהחה ../images/Emo6.gif

פעם סבלתי מפיצול אישיות, אבל היום אנחנו מרגישים מצוין!

למעלה