שלום לכולם,

קרישנה10

New member
שלום לכולם,

רציתי לדעת אם מישהו טייל בהולנד? ומה יש לו לספר עליה.. אני מתכננת לנסוע לעבוד שם, ונראה לי שהיא לא תתאים לי כ"כ כי אני מאוד אוהבת שקט אני טיפוס של קיבוצים ומיישובים שקטים..הולנד נראית לי רעשנית ושטופת סקס ומיניות - האם אני צודקת?????? האם מישהו עבד שם או אפילו טייל שם?????? אשמח לשמוע חוויות מהארץ עצמה ... המון תודה קרישנה!

BennyGlo

New member
אמסטרדם מאוד רעשנית

אבל יש המון כפרים מדהימים וערים מקסימות ושקטות!

את טועה ובגדול

בהולנד יש מלא מקומות שקטים עם תעלות מים,סכרים,נהרות.... מדינת טבע ושקט מדהימה ויקרה. רק מה אמסטרדם(שהיא עיר יפה) ורוטרדם(שהיא עיר מכוערת) הם לא המקומות שאת מחפשת.נסיעה קצרה מאמסטרדם תביא אותך לשקט,שלווה,ונוף מדהים...

tebetha

New member
ביקרתי פעמיים

בהולנד.והדבר הכי מדהים בה,מלבד השלווה המהפנטת,זה השוני העצום בין הולנד לאמסטרדם.בעוד אמסטרדם רועשת,חוגגת,מבלה ומשוללת כל רסן,רק היא כזו.כמעט כל הולנד היא כפרים/ערים קטנות,שקטות ושלוות,עם נוף שטוח לחלוטין שרואים למרחק,וסוסים שרועים ליד הבית,חלונות גדולים,כלבים בחצר וילדים שחיים חיים רגועים ושלווים. את תהני שם. אבא שלי מתכנן לקנות שם בית אחרי היציאה לפנסיה.זה המקום הכי שליו שראיתי.

פינקיבו

New member
תגובה

לי יצא לשהות כמה ימים בהולנד...אז ככה: אמסטרדם היא עיר גדולה ומערבית(למרות שהחנויות שם נסגרות בשש בערב!אפילו בקיץ)...בעלת חיי לילה סוהרים וכל הבלה בלה..יש שם גם ריח חזק מאוד של סמים.. מחוץ לאמסטרדם ישנם אזורים כפריים מקסימים וציורים..בהחלט מומלצץ למי שמועניין להירגע קצת מהמציאות הישראלית. שבוע טוב ובהצלחה!

polekiko

New member
אחלה מקום!!

הולנד מאוד שקטה וכיף לגור ולעבוד שם.. המחייה נורא יקרה אבל אפשר להרוויח גם טוב תלוי מה עובדים.. אמסטרדם היא עיר הבירה והיא מאוד רועשת מתוירת וכן מלאת מין וסמים.. אני מציע לך לגור בשקט שלך בכפר "וונטאל פלוך" אחלה מקום שקט אנשים מ-ד-ה-י-מי-ם !!! מידי פעם אם יבוא לך קצת בלאגן סעי לאמסטרדם ברכבת(חצי שעה) צאי למסיבה/ פאביפ/קופי שופס אם את בעיניין... באמת חוייה לגור שם!

למעלה