שלום לכולם!

yelly

New member
שלום לכולם!

היי! אני מאד רוצה להתחיל צייר אבל אני לא ממש כישרונית בזה וכשאני מנסה לצייר משהו כשמשעמם לי בשיעורים או משהו כזה אז יוצא לי דפוק ומכוער כמו ציור של ילדים קטנים אבל בכל זאת אני רוצה! יש סיכוי?

Druyanizem

New member
שלום יעלי!

כאן הדיקטטור שלך!
בכל אופן... גם אני ככה.... למען האמת אני לא ממש יכול לעזור לך... סתם רציתי שתדעי שאת לא לבד

עטרה ב ט

New member
משהו על ציור ../images/Emo2.gif

נראה לי שיש ערך לציור גם אם הוא לא יוצא יפה, מעצם זה שנהנים לצייר ולשחק עם הצבעים והצורות. וגם נראה לי שיכול להיות שאדם הוא לא מוכשר בציור אבל מוכשר בדברים אחרים של אמנות (פיסול למשל) וגם, אם לומדים ציור זה משפר מאוד את היכולת גם למי שחסר "כישרון". ודבר אחרון, אל תאמינו לה, היא מציירת ממש יפה ננה

yelly

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gifעטרה עטרה עטרה

חה חה ועוד פעם חה! אני ? מציירת יפה? איך הגעת לזה?

קודם כל...

כמו שעטרה אמרה- יש ערך לציורים "לא יפים". "מכוער" ו"יפה".. זה הגדרות בעייתיות.. אני מניחה שהכוונה שלך היא לציורים מציאותיים.. ואת זה אפשר ללמוד לעשות, גם אם אין כשרון.. זה דבר שאפשר ללמוד אם מתמידים, זה רק עניין של טכניקה.. כמובן שמי שיש לו כשרון ילך לו מהר יותר.. אל תשאלי את עצמך אם יש לך כשרון.. אם את א-ו-ה-ב-ת את זה, תלכי על זה.. זה הכי חשוב.

yelly

New member
זה קצת בעייתי ואני אסביר למה

זה כמו שמישהו רוצה להיות אלוף אולימפי ואומרים לו עם אימונים והתמדה אתה תצליח אבל זה לא בהכרח נכון!בעצם רוב הסיכויים שזה לא נכון אולי הוא יתקדם ביחס לעצמו.. אבל עדיין הוא לא יהיה אלוף אולימפי הכל תלוי בכישרון!

עטרה ב ט

New member
יעלי יעלי, שוב אלופה אולימפית ?

לא נמאס ?
בכמה תחומים את הולכת להיות אלופה ? כשאת מקשקשת בשיעורים, את חושבת על "איך אני אגיע למוזיאון הכי נחשב בעולם?" או שאת רוצה פשוט להנות מזה ? אולי תקחי בתור תרגיל לעצמך את האפשרות להנות מזה בלי לחשוב אם זה טוב או לא טוב ? אחרי שתהני מזה בלי שיפוטיות, יהיה לך הרבה יותר קל ואפקטיבי ללמוד !

Druyanizem

New member
צודקת גם צודקת...

אני לפני שנה בערך קניתי ספרים שמלמדים ציור בסגנון של הקומיקס... קניתי ספר של אנטומיה, קניתי ספר של צל, קניתי ספר על קומיקס בפרט. מכיוון שלא הייתה לי סבלנות... לא ממש השקעתי בזה והיום הם סתם זרוקים ואני מקווה שיום אחד תהייה לי הסבלנות להשתמש בהם. הנקודה היא: בזמן שעברתי על הספרים האלה ראיתי שהכל זה טכניקה. צריך לדעת איך לפרק את הציור שלך לכמה חלקים פשוטים. להתחיל מעצמים בסיסיים (עיגול, ריבוע, צילינדר...) ואז פשוט "לרנדר" אותם, כלומר, להוסיף פרטים, לשנות צורה וכו´ וכו´ וכו´. אם את באמת רוצה.. ויש לך את הזמן להשקיע... את תוכלי... מעבר לזה.... זה רק דמיון שזה כבר את לא יכולה להשיג... רק אם יש לך

שלום וברוכה הבאה!../images/Emo39.gif

קודם כל - מי שרוצה יכול, נתחיל מזה. דבר שני אצלנו - מעריכים אמנים גם אם הם מצייירים בסגנונות שונים ואחרים. פגשנו פה באחד האירועים של הפורום את קנדינסקי למשל, שנחשב לאחד מגדולי הציירים ובכל זאת לא עסק בלהעתי אחד לאחד צורות של אנשים... את מוזמנת להעלות כל עבודה ואני מבטיחה שהיא תקבל כבוד מכל חברי הפורום כמו כל יצירה אחרת - והרשי לי לציין שחברי הפורום שלנו הם מקסימים ומנומסים ונפלאים ומחזקים ורק בשביל זה שווה לבוא אלינו... יופי שהצטרפת אפרת

למעלה