שלום לכולם

שלום לכולם

אני ואישתי באמצע שנות השישים לחיינו. כל חיינו היינו עצמאיים, ניהלנו עסק, לא משהו גדול אבל מספיק מעצבן כדי לתפוס את מרכז חיינו. עתה אנו עומדים בפני פרישה ומתברר לנו שבין המשפחה לעסק לא נותר לנו זמן לרכוש חברים ולהרחיב אופקים. עלי לציין כי אנו בריאים, במצב כלכלי טוב, ומה שחסר לנו באמת זו חברה. אשמח לתגובות.

sitvaniyot

New member
ברוכים הבאים הגעתם למקום הנכון../images/Emo39.gif

התחילו לכתוב, מכל העולה בראש. וכך נכיר אתכם. להשתמע.

yaely2

New member
מנהל
ליעקב וזוגתו שבת שלום../images/Emo82.gif../images/Emo65.gif

ברוכים הבאים
שמחה שנכנסתם אלינו.
כתוב במשנה מסכת אבות פרק א משנה ו
"עשה לך רב וקנה לך חבר והוי דן את כל האדם לכף זכות:" כיצד קונים חבר? ע"י נתינה ולקיחה, עזרה הדדית, ובניית אמון. אנו מצדנו נעשה הכול כדי לכתוב ולתרום, לשמור על מקום תרבותי נעים ופורה ואף אתם ודאי תשמחו ללכת באותה דרך. כשם שאין סכין יכולה להתחדד מעצמה אלא זקוקה לחברה, היינו לעוד סכין כדי להתחדד אף אנו ואתם כך. נשמח לשמוע לקרוא מכם ולהזמינכם לכל פעילות שאנו עורכים מחוץ לפורום כמו מפגשים שלנו, טיולים ועוד.
ברוכים הבאים.

אדזה

New member
ברוכים הבאים

רוצה לברך אותכם לרגל פרישתכם.כעצמאית מבינה מאד לליבכם ולהשתעבדות לעבודה,ותמיד טוב שעה אחת קודם,למרות שאף פעם לא מאוחר כדי לרכוש חברים וידידים.שמחה לבואכם אלינו.כולנו אנשים שצמאים לחברים טובים,איתם נוכל לשוחח,להתכתב ולהתחלק בדברים המשותפים לגילנו +,-,המשיכו לבוא .

ברוכים הבאים

יעקב אלון 1 וזוגתו מצטרפת לכל מי שמקבל אתכם בברכה מנסה לפרוש את השטיח האדום

../images/Emo24.gifשבת שלום

שבת שלום לכל חברי הפורום הותיקים והחדשים. היום אני במצב רוח של כתיבה ואתם פה כדי לקבל את זה. רק עכשיו הצלחתי לקרוא את השרשור של אתמול (יום ששי) שממש נהניתי ממנו. תודה לך יצחק וולסטר על פרשת השבוע שאני ממש מצליחה להבין ולהפנים כל שבוע. תודה ליתר הכותבים ובמיוחד לך סיתוונית על המצגת הסגולה שממש התענגתי עליה ואני ברשותך מתייקת אותה ביו המצגות שלי. אז בינתיים שבת שלום וכמעט שבוע טוב

קבלת פנים

שמחממת את הלב. תודה לכולם. אהבתי את הקטע של הקריצה בחושך, אלא שבגילי באם אקרוץ לנערה באור, עוד יעשו ממני פדופיל. לילה טוב יעקב

לומילה1

New member
שבוע טוב, שבוע נהדר לכו---לם.

הי Yaely2 החמודה והטובה כמו תמיד, הי siדtvaniyot החמודה, הי ציפי היחידה, המון המון תודה על האיחולים. ואני באמת אשתדל "שלא לעשות דברים בלתי נעימים", הווה אומר: להיות חולה, במזג האוויר הנוכחי, (איזו הגדרה נחמדה בנושא), וגם לא במזג אוויר אחר.ותודה לך גם על הדובי החמוד. אתם יודעים? יש לי אוסף של דובונים. (האם יש עוד מישהו "אספן" בפורום שלנו? שכן לי יש עוד כמה וכמה אוספים. אשמח לשמוע מה מרגיש-ה "אספן-נית" נוסף -פת בנושא. והפעם אצרף גם את הדובון שנתת לי, אבל לאוסף התמונות, שכן אני כבר יודעת איך לצרף תמונות לאוסף, אבל עדיין אינני מתמצאת איך לצרף תמונה ל"התחלקות" שלי. כשאדע, אשמח גם אני לצרף תמונות, (שכן אני ממש אוהבת להוסיף עיטורים חביבים, גם למכתבים רגילים שאני כותבת, ויש לי גם אוסף של מדבקות ותמונות למטרה זו). אתם יודעים ? - ממש עולם ומלואו נפתח בפני עם למודי המחשב, שאני עדיין לומדת, ויש הרבה מה ללמוד. ונפלא להיות בריאה, ולהכניס גם אותו לערמות ההנאות שלי כאשר אני בריאה. הנה כי כן, נפתח את השבוע החדש הזה עם הרבה הרבה הרבה בריאות טובה לכולנו, ומכאן נסיף גם שמחה גדולה בלב, והמון נחת מעצמנו ומהכל. ממש טוב ונעים איתכם ! ! ! ואוסיף גם ברכות "ברוכים הבאים"!!! מיוחדת ליעקב אלון א, ולרעייתך. אנו אוהבים אורחים, וכמובן גם את כל הוותיקים. לומילה

למעלה