שלום לכולם

bibi23

New member
שלום לכולם

אני חדשה פה אני לא כל כך יודעת מה זה פורום אבל נסתדר

bibi23

New member
אה ואגב...

זה השם של אחי כי אני לא יודעת לפתוח או משהו כזה אבל אני בת

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

כדי שנסתדר, אני ממליצה לך ללמוד לשרשר נכון. כדי שתלמדי, צירפתי לך קובץ על שרשור נכון.. ואם יהיו לך שאלות נוספות, את מוזמנת לפנות אליי. בנוסף, כדי שתכירי את חוקי הפורום, כדאי שתקראי את "הזמן עכשיו - לשרשר", ושוב, אם יהיו אי הבנות, תפני אליי במסר.

bibi23

New member
תודה רבה ..

איך קוראים לך?? לי שירן אני מקווה שאני אסתדר פה רק אם אפשר אני קוראת משהו על האליטה מה זה הדבר הזה??

bendd

New member
חחח האליטה...חחח תראו מה אתם עושים

לחדשים...כבר איך שהיא נכנסת היא רואה הבדלי מעמדות....חחחח

bendd

New member
בוגר מאוד להגדיר את עצמם עצמכם

עצמנו או וואט אבר ככה...בכל אופן למי שהתחיל עם זה....

whynot5

New member
../images/Emo122.gif

בוגר מאוד להתעסק בזה כל פעם מחדש. אלוהים, תמצאו חיים.|הסמיילי של ליאור, זה שמגלגל עיניים|

TauberiT

New member
לא לריב ../images/Emo6.gif

יש גם את המגלגל עיניים, שהוא בכלל גנוב לבר
כאילו, הוא פשוט דומה לה
ויש את המרים גבה.

Naych

New member
רק מי שממש מרגיש ככה

יכול להרגיש בכך הבדלי מעמדות
אל תתאמץ יותר מדי

bendd

New member
את זה שרשום לו בחתימה

שאתה באליטה ולא אני סבבה. זה שאתם כמה חברים טובים גם מחוץ לתחומי מסך המחשב ודף הפורום זה לא אומר שאתם כאלו או אחרים, ואני ממש לא מרגיש הבדלי מעמדות אבל אתם מנסים שיהיה בכך שאתם קוראים לעצמכם ככה, אני פה בפורום של עברי לידר כדי להתעדכן ולדבר על עברי לידר כל השאר ממש לא מענין אותי.

TauberiT

New member
מה קשור?

אתה לא חייב לדעת בכלל אם זה קשור לפורום. יש מליון אליטות. יש בדיחות פרטיות. ושים לב, כמעט בכל חתימה יש איזה בדיחה פרטית או משה כזה. חוץ מזה, הנה, היה אצלנו [המדריכים בקורס מש"צים] איזה אחד חשוב כזה שדיבר, לא חשוב כרגע מי, איזה ראש אגף של"ח וידיעת הארץ משהו. והוא אמר לנו "אתם האליטה שבאליטה" [או יותר נכון "האיליטה שבאיליטיה"
], אז אם אני אכתוב עכשיו שגם אני באליטה, תעלבו ממני? לא. כי זה בכלל לא קשור. אז למה כל דבר צריך להיות קשור לפורום? ולמשהו רע שעושים לכם? אני אף פעם לא מגיבה להודעות האלה, אבל כבר נמאס. כאילו באמת, די כבר. מה עשו לכם רע?
חפרתי

למעלה