שלום לכולם

לא, זה לא קרה בשרשור

אתם דיברתם על זה ביניכם, בלי שום קשר אליו. צריכים בפעם הבאה שזה לא יגיע למצב הזה אפילו. מצטער אבל אותי אישית זה מעצבן לראות שרשור כזה.

chobit

New member
או שאפשר

להתעלם שנייה מהשם של הפורום, ופשוט לתת המלצות ללהקות שדומות בסגנונן לנייטוויש, בלי שום קשר איך הז'אנר שלהם נקרא.

או שתפסיק לדחוף את האף לניהול שלנו

תודה. בפורום פאוור מטאל מדברים על פאוור מטאל, בפורום מטאל מדברים על להקות גות', קאפיש? דאנקשן וורי מאצ'.

Blade Of Fire

New member
לך יש הצעות ייעול

לו אין

היית חייב להגיד בילבובד?

"בילבודס קריי" ולא הכי בא לי לחשוב על שירים דכאוניים כרגע.

avico441

New member
אבל אבל אבל...

אבל אפיקה הכי דומים לנייטוויש! למרות שהם לא פאוור... חייבים להמליץ אותם למי שאוהב נייטוייש (לדעתי כמובן...) =]

../images/Emo45.gifמוסיפה:

Stream of Passion Visions of Atlantis - סולן וסולנית אופראית Xandria Inkubus Sukkubus Midnattsol

TarwenR

New member
וולקאם ../images/Emo24.gif

כולם המליצו על ארוון ^^ אני לא ממש חושבת על להקות שדומות לנייטוויש אבל תשמע ארוון בכל מקרה =]

Gaius Octavius

New member
זה משעשע למדי.

הבנאדם בא ומבקש להקות עם קול של בחורה ונותנים לו את Arwen, בלי אפילו מחשבה קצרה על זה שיש להם גם סולנית.

הרזבם

New member
חבר'ה (מנהלים בעיקר)

מאוד מוזר מה שקרה כאן לדעתי. כששאלתי את שאלתי, היה קונצנזוס שנייטוויש הם פאוור ולכן לגיטימי לשאול עליהם בפורום הזה - בנתיים, מאחורי גבי התמים התפתח דיון (שלא בידיעתי) וממנו יוצא שנייטוויש בכלל אינם פאוור ולא זה המקום לשאול בו. המנהלים עצמם אינם מתואמים, כך נראה, ולמרות שהדברים נאמרו באופן חיובי וחביב - לא ממש הבנתי מה הלך כאן. התנהל כאן דיון, שבכלל לא הייתי שותף או חלק ממנו, שלא ממש היה קשור לנושא השרשור, והוא נוהל ופותח ברובו על ידי המנהלים... עסק מוזר
פורום חביב. תודה רבה על ההתייחסות בכל אופן. כל טוב. אז מה יוצא - נייטוויש הם גות', פאוור - או אולי שילוב של כמה סגנונות? או שאסור בכלל להזכיר אותם בפורום הזה - כי לא זה המקום?...

חח, אני אסביר לך בפשטות וזהו

נייטוויש הם פאוור, נקודה, לגבי זה אין וויכוח. אבל, הם לא פאוור רגיל, יו סי, מכיוון שפאוור יותר מזוהה עם סולנים בנים בעלי קולות גבוהים, ולא סולניות. הרבה מאוד אנשים (לא חכמים במיוחד
) אומרים שנייטוויש הם גות', זה לא נכון!. נייטוויש הם פאוור קיצוני לכיוון הגות', מכיוון שבחלק מהשירים יש אווירה מעט גות'ית, וכמו שאמרנו, הסולנית. הוויכוח היה על האם כשמבקשים סגנון של נייטוויש, להמליץ על להקות פאוור, או על להקות שנשמעות כמו נייטוויש? (שזה אומר סולנית, שזה לא פאוור) אני אמרתי שלדעתי אם מבקשים בסגנון של נייטוויש, זה פאוור, אחרת, אין טעם לפורום הזה, בגלל שנייטוויש מזוהים לפעמים עם גות', כמה אנשים פה המליצו על להקות גות', ולטעמי אין מקום לזה בפורום זה, בשביל גות' יש פורום מטאל 204, ובשביל נייטוויש ופאוור יש פורום פאוור מטאל 760.

למעלה