שלום לכולם

כי הם פאוור כבד יותר מהשאר, ויותר

רחוקים מנייטוויש יותר מכל להקה אחרת שרשמתי.

Blade Of Fire

New member
אבל האיש ביקש סגנון נייטוויש,

למה אתם ממליצים על להקות עם סולן? אם הכוונה היא, ואני מניח שזו הייתה הכוונה, ללהקות עם סולנית אופראית אתה מוזמן לנסות את: within temptation epica after forever leaves' eyes

זה יופי שהוא רוצה סולנית, אבל זה פו

רום פאוור, מה אתה ממליץ על להקות גות'? באמת, עידן, ממך הייתי מצפה לדבוק בטופיק.

Blade Of Fire

New member
אבל למה להמליץ על מה שהוא

לא מחפש? סתם להמליץ על בליינד שהסגנון שלהם (ווקליות, ליריקה, נגינה) שונה לחלוטין מנייטוויש?

למה לבקש להקות בסגנון נייטוויש

(פאוור) ולקבל גות'? למה פורום פאוור אם ממליצים על הכל? את זה גם אפשר לעשות בפורום מטאל, עידן, אנחנו פורום פאוור מטאל, חשבתי שתזכור את זה XD

Blade Of Fire

New member
וואלה../images/Emo3.gif

אבל תחשוב על זה ככה- אם נייטוויש זה פאוור מטאל, ואני מחפש להקות בסגנון שלהם, מסקנה-אני מחפש להקות פאוור מטאל. אם נכנס לרעיון ברצינות לרגע- נייטוויש הם שונים מאוד (וכולנו יודעים את זה) מהפאוור המסורתי בגלל הקול של טאריה (או מי שתחליף אותה) ולכן ברגע שמיהו מחפש להקות בסגנון של נייטוויש הוא בעצם מחפש להקות גות' מטאל.... הוא פשוט לא יודע את זה

chobit

New member
נו זהו

אבל הרעיון שלפתח נוסחה לפאוור מטאל נשמע קצת...אההההה. אבל אם באמת נייטוויש נחשבים פאוור "על הנייר" אבל בתכלס הדימיון שלהם אל סונאטה, קמלוט, מאסטרפלאן, סטרטובריוס וכ'ו שונה, אז זה מיותר להמליץ על להקות פאוור כאלה אם הסגנון* הוא לא אותו סגנון.

אז מה אני אגיד לך, שיבקש בפורומטאל

פורום מטאל הוא לכל המטאל, הפורום הזה הוא לפאוור מטאל, אם אתה רוצה המלצות לגות', מה הטעם לבקש פה? :\

Blade Of Fire

New member
הקטע הוא שאתה לא יכול

לשייך אותם לסגנון אחר כי הם פשוט לא גות' מטאל....

Blade Of Fire

New member
ואני ארחיב

אם למשל מישהו יבקש להקות סגנון הלווין-נוכל לתת את גאמא ריי, סטארטובריוס, האמרפול ושאר להקות פאוור מטאל בסגנון..... אבל כשמישהו מבקש להקות בסגנון נייטוויש זה דיי ברור שהוא מבקש גות' מטאל כי מה שבולט אצל נייטוויש זה הקול של טאריה בניגוד להלווין,למשל, שאם מבקשים בסגנון שלהם אז מבקשים נגינה+סולן דומה (הליריקה לא מחייבת) וברור שהוא מבקש פאוור מטאל. הבהרתי את הנקודה?

הנקודה ברורה, אבל בפורום פאוור

לא ממליצים גות', זה די פשוט, לא משנה שאת נייטוויש אי אפשר לשייך בדיוק לפאוור, הם לא גות', אם הם היו גות' לא היה להם מקום פה.

Blade Of Fire

New member
אז מה תעשה יקירי?

תשאיר אותו באוויר בלי המלצות? או כמו שכולם פה עשו-המליצו על משו לא שייך? מה עדיף?

אפשר להסביר לבנאדם בצורה ברורה

להסביר לו על נייטוויש, כמה שהם שונים מכל הפאוור הרגיל, ובסוף ההודעה לתת לו המלצות על גות' תוך כדי הדגשה שזהו אינו הפורום המתאים, שהסגנון לא בדיוק פאוור, ושלמעשה אם הוא רוצה להרחיב את המידע שלו בסגנון ההוא, שיעבור לפורום מתאים.

למעלה