שלום לכולם

שלום לכולם

היי שמי חופית ואני מתנדבת בשירותי כבאות איילון יותר משנה וחצי נכנסתי לכאן לאחר שגיא סיפר לנו על הפורום ובאמת אני אחלה פורום אני מקווה שיותר רציני מהפורום של נענע לכל הכבאים והצופים/ות של איילון אתם פשוט 10 אוהבת אותכם מאוד חופית

TAFD

New member
גם לך

שבת שלום גם לך ולכל הצופים/ות ומתנדבים/ות באיילון.

fireman

New member
אהלן חופית וברוכים הבאים

סוף סוף אני רואה שהזקן שלכם מר מנשרוב מתחיל להביא לכאן אנשים מאיילון (הוא עוד ייתן על זה את הדין) ההבדל בין הפורום הנ"ל לבין הפורום בנענע הוא שהפורום כאן הוא פורום ייחודי לכיבוי אש כאשר ה"מתחרה" הוא פורום של מד"א נשמח לראותך כאן בהמשך בברכה.. ערן אייל - מנהל הפורום

גיא זקן???

היי ערן שמעתי רבות עלייך טיף קטן ממני שאתה אומר זקן על גיא רצוי שתשמור על מרחק סביר וגיא יש לך ד"ש חם מאירית ,לילך , אסף ,ומטי מחכים לך באייל א´ ביום ראשון.

fireman

New member
כשאני אומר לו זקן

זה מתקבל כמחמאה! הוא האבא של הצופים באיילון "הזקן שלכם"
תמסרו לו ד"ש ממני

firefighter

New member
היי חופית../images/Emo65.gif

היי חופית חמודה כמה טוב שאת איתנו גם בפורום מחר אני עובד בתחנת המישנה ואני מקווה שנוכל לעשות את כל ההכנות לחודש הבא כפי שסיכמנו ובקשר לערן הפשוש אני כבר הטפל בו
נ.ב חופית חסרים לי עוד כמה שמות שאני יודע שהם גולשים ברשת כמו מלי. מטי.ושי אני רוצה אותם גם כן שבת שלום גיא

fireman

New member
מנשרוב

אני חושב שהגיע הזמן לעשות סבב כאפות חוזר.... האנשים כאן נרדמו (וגם אתה) אז יאללה תתעוררו מה קורה איתכם?!

כבאי

New member
היי חופית

ברוכה הבאה לפורום מי ייתן וירבו מתנדבות כמוך

למעלה