שלום לכולם

shy-1

New member
מי תוקף אותה? הבחורה אהובה על כל

הכותבים פה. והצורה בה היא כתבה לשוקי, היתה לא נאותה בעליל!

גאיה111

New member
לשוקי-

מצטערת על אי הבנתך קרא שוב היטב את ההודעה אליה הגבתי, ואוליי תבין טוב יותר. בכל הכבוד, גאיה. מוותרת לך על ההתנצלות.

גל ים..

New member
חאלססססס עם ההתנצלויות..

אנחנו פורום של אנשים ומותר לכל אחד לטעות להביע דעות להגיב לכעוס אבל להשאיר את עצמנו ברמה גבוהה.. יאללה אני אתנצל בשביל כולכםםםםםםםםםםםםםםם העיקר תעזרו לי במציאת פתרונות שיהיו גם עבורכם לא רק עבורי.

גאיה111

New member
ואם בכל זאת לא הבנת,

כוונתי הייתה כמובן לאולמרט ותנועתו, תנועת קדימה, האם כבר הקימו מוסדות, שאלתי, ועדיין אני שואלת, בהקשר להודעה ש"אולמרט והתנועה-תנועתו- חד הם" פירשתי את הדברים כאילו מדובר ב"קדימה" שהרי ידוע שזו תנועה שלידתה בדיקטטורה ולדעתי עד היום אין מוסדות מסודרים לתנועה. עצם המחשבה שלך שאני בכלל מסוגלת לכתוב באופן שחשבת יש בה להעליב אבל אם אני כורכת את זה עם העובדה שאתה כבר לא מתייחס למסרים ולא עונה עליהם, בניגוד לנוהגך בעבר, אוליי דברים השתנו אצלך. ושוב, אני מוותרת לך על ההתנצלות. בכל הכבוד גאיה

גל ים..

New member
למה לקלל לי את הצהריים גאיה../images/Emo3.gif

עם הכלומרט הזה יש אפשרות לאיזה בדיחה משהו נחמד,תצאו מהסרטים העקשנים פה..יאללה חפפו דפדפו תמשיכו הלאה אל תתעכבו על שטויות.. הוא לא הבין את נעלבת הוא נעלב את לא הבנת בקיצור סרט.. יאללה תלחצו ידיים ונעבור הלאה..העיקר אל תיתנו לכעס לזרום בעורקיכם.. חבל על הכעס הוא לא טוב לאף אחד.. ואל תזכירי את כלומרט הנבזי הזה..פוייייייייייי רשע! בפורים במקום שנקרא המן ונרעיש ברעשן נצעק אולמרטטטטטטטטטטטטטטטטט

גאיה111

New member
אבל את ביקשת משוקי לספר עליו.....

("מה קורה עם הכלומרט הזה" כתבת)

גל ים..

New member
כן אבל תחנת זברה לא עונה..

אז במקום שידבר על כלומרט שידבר על זכויות וחובות הגולש גם חשוב לי,ואל תדאגי אני לא שוכחת שהוא צריך להסביר לי מה בעצם קורה עם הכלומרט הזה ומה הם מתכננים לעשות עליו,למה אוי ואבוי לשרגא אם חלילה וחס גם ידו תיהיה במעל הלך עליווווווווווווווווווווו.. למה אני סומכת מאוד על דוד המלך הג'ינג'י שלא יאכזב אותנו. אמןןןןןןןןןן

לגאיה

עכשיו הבנתי. לגבי באתר התנועה לאיכות השלטון הכוונה היא לתנועה קדימה לדעתי היא מפלגה. חבל על הווכוח המיותר. חבל שגם אנשים בתנועה.. לאיכות הבינו כמוני. בזה תם הנושא.

למעלה