שלום לכולם

שלום לכולם

לאור תלונות שקבלתי מאנשי התנועה אני מבהיר שוב הפורום הזה הוא של התנועה לאיכות השלטון וכך יהיה. ומי שאין הפורום מתאים לו נפרד כידידים. בברכה שוקי

ayb1

Well-known member
לבנון מתנצל על הכפילות אבל התגובה

הזאת שלי מתאימה יותר לשירשור הזה כאן מאשר למקום הקודם * מר לבנון עובדתית הפורם הוא של תפוז * נושא הפורם הוא "איכות השילטון" את זה אתה (או תנועתך) הצעתה לתפוז והנהלת תפוז קיבלה זאת. אלו הם העובדות מקוה שעל זה אין מחלוקת בנינו. הפורם של איכות השלטון יכול להיות רק באתר שלכם. כאן זה אתר פתוח לציבור כאשר נושא הפורם הוא בגדר המלצה לא מחייבת ירצו הכותבים יקבלו המלצה זאת לא ירצו לא יקבלו. לך כמנהל הפורם אין כל זכות למחוק הודעות שכתבו חברי הפורם כל שמותר לך זה להפעיל כללי מחיקה רק למי שכתיבתו עלולה לסבך את בעלי הפורם בתביעות כספיות כל שהם - זאת היא הצנזורה היחידה שאתה כמנהל מוסמך לה ולא מעבר לזה - אם אתה בכל זאת מתעקש ועומד על דעתך שיש לך זכות למחוק את מה שכותבים כאן הקוראים כי לדעתך הם לא נוגעים לנושא הפורם חושב אני שטעות גדולה היא בידך ומוטב שתתיעץ עם איזה משפטן בתנועתך אני חושב שאתה פוגע קשות בגישתך זאת בחופש הדיבור והטולרנטיות שאני מצפה ממי שקשור לתנועה לאיכות השילטון. אולי אפשר היה להבין את גישתך - גם אם בקושי רב - אם בראש הפורם הייתה כותב ומדגיש באותיות קידוש לבנה אזהרה שאתה כמנהל הפורם תמחוק בברוטאליות כל מה שיכתב כאן בפורם שלא במיסגרת הנושא של איכות השילטון. אנא בדוק את גישתך זאת מול יתר מנהלי התנועה שלך, גישה זאת היא מאוד חריגה לדעתי בכך שאתה סותם את אפשריות החברים בחדר להביע את דעתם בנושאים אחרים. ההתעקשות שלי לתגובות אחרות בחדר נובעת מקשר החברי שנוצר בין אנשי החדר כאשר יש רצון לשמוע את דעתם גם בנושאים אחרים. אין רצון ללכת לחדר אנונימי ולהתחיל להגיב שם על נושאים אחרים עם אנשים חדשים שאין לי ככותב כל הכרות איתם. ברור לי לחלוטין שהמעבר לחדר עם נושא אחר אפשרי אבל מבין שחלק גדול מהאנשים למדו להעריך אחד את דעתו של רעיהו גם אם היא נוגדת לחלוטין את דעתם ויש רצון לקבל מהם תגובה. האפשרות שהצעתה שנחפש כל הזמן אנשים חדשים בכל נושא מזדמן אינה ראלית ופוגמת מאוד ברצון לכתוב בפורמים ודבר זה נוגד קרוב לודאי את האינטרסים האמיתיים של בעלי האתר מתפוז שראיטיתם רחבה בענין הזה. ממתין לתגובתך

שלום לך

לצערי אני לא מסכים אתך. בתפוז מאות פורומים בנושאים שונים. ובאם תכתוב על נושא פוליטי בפורום אופנה כיצד ינהג המנהל?? הנהלת תפוז מאפשרת למנהלי הפורומים אפשרות למחיקה וחסימה ולא בכדי. ולכן לא מקובל עלי המשפט "לך כמנהל פורום אין זכות למחוק..." בברכה ובכל הכבוד שוקי

ayb1

Well-known member
המנהל ינהג סבלנות בדיוק כמו שאתה אמ

אמור לנהוג. אנחנו קהליה שהתעצבה סביב הנושא של איכות השילטון אבל לקהיליה הזאת יש פנים רבות ולמרות שהנושא של איכות השילטון מעסיקה אותה יש עוד אי אלו דברים שמעסיקים כאן את החבריםוכל אחד יכול להעלות נושא ולכתוב עליו השירשור יקום או יפול בהתאם לתגובות חברי הקהילה ולא לפי החלטות שרירותיות של מנהל כזה או אחר. דיקטאט שלך כמנהל הפורם וחוסר טולרנטיות יפגע בקהילה שאתה מנהל וביכולת של הגוף שנקרא "איכות השילטון להגיע גם לקהלים נוספים ולהרחיב את המודעות לנושא השלטון ואיכותו. אלו הם העובדות הפשוטות וגם אי הסכמתך להם לא תשנה אותם. ההחלטה היא שלך האם אתה רוצה להיות "ראש לשועלים או מעדיף זנב לאריות" כל אחד והבחירה שלו לצערי השפעת הבחירה שלך כמנהל היא אקוטית לקהילה המתהווה כאן ונושא אחד יצמצם אותה מאוד לעניות דעתי הבלתי קובעת לחלוטין כאן.

נדמה לי

New member
עובדתית

מושארים פה הודעות של כותבים מסוימים להם אין לנושא שום הקשר בו בזמן שנחסמים אחרים עוד לפני שבכלל מגיעים לפלטפורמה.וגם שלמנהל בהחלט הכוח לעשות זאת,ההקשר לאיכות מיקרי בהחלט.

iftach

New member
איזה איכות ? היכן השלטון ?

בימים האלו אין מלך בישראל איש הישר בעיניו יעשה ! אולמרט והתנועה - חד הם !

לגאיה

מצטער על הערתך היא בלשון המעטה לא במקום. אני מפנה אותך לאתר התנועה וגם להתנצלות. בכל הכבוד שוקי

גל ים..

New member
שוקי מה קורה לך

הילדה שואלת..וכל רגע שולחים אותה להתנצל יותר טוב שאנשים פה יתנצלו בפניה על כל העלבונות שהיא חוטפת פה על ימין ועל שמאל מהתנהגות של כמה שעדיף לא להזכיר את שמם.. חאלססססססס כבר עם כל ההתנצלויות,מה נהיית לי?? אדון התנצלות? בחייאת שוקי יאללה תזרום מספיק כבר,אני שאלתי אותך שאלה בנושא דמוקרטיה מה מותר ומה אסור לגולש בנט לעשות,והאם אפשר לברר את הדברים לעומקם והרי איכות הגלישה שלנו לא פחות חשובה מאיכות חיינו! והרי כולנו אוהבים לגלוש והיום הנט הוא מספר אחת לכל הנושאים מבנקים ועד בכלל.. אז בבקשה קצת תרחיב על הנושא זה חשוב לי ולרבים,מעבר לכך ספר לנו מה קורה עם הכלומרט הזה שמסובב את כולנו על האצבע הקטנה שלו! מה אתם עושים למנוע ממנו את התענוג לזרות מלח בעיני הציבור!

גל ים..

New member
ת'אמת לא ראיתי זלזול אבל בנט..

הכל אפשר להבין ולכן אולי נשאל את פי הנערה? חוץ מזה שוקי אתה יודע שאני חושבת שאתה נהדר
ולשאר שאלותיי פליזזזזזזזזזזזזזזז מתה לקבל תשובות למה אף אחד לא יודע לענות לי.. חוץ מזה שמעתם על האסון של הרכבת??

גאיה111

New member
אכן צדקת גל ים

"בנט הכל אפשר להבין" והייתי מוסיפה כי הפזיזות מן השטן נדמה שבתקופה רגישה כזאת התגובה של שוקי הייתה נמהרת מדיי וצר לי על כך תודה על האמון שלך גאיה.

גל ים..

New member
נשמה כי למדתי להכיר אותך../images/Emo24.gif

לכן כשלומדים להכיר וללמוד בין השיטין אזיי לומדים גם לא לטעות,יש מילים שפשוט אני רואה אותם ויודעת בדיוק למה הכוונה.. ואכן שוקי קצת עצבני בזמן האחרון משגעים אותו יותר מידיי,והוא לפעמים טועה כמו כולנו והרי הוא בעצמו אדם.. לכן יהיה טוב ובעזרת השם נקווה שימים טובים יבואו על הפורום.. אמןןןןןןןןןן ועכשיו הולכת שלאפן ..

גל ים..

New member
שוקי ../images/Emo24.gif מתנצלת בשביל כולםםםםםם

העיקר שתהיה לי בריא נשמה,ואל תתעצבן ואל תיקח ללב..כולנו רוצים לשבת פה ולהרגיש בית לכתיבת דעות דיונים אקטואליה והרבה איכות השלטון..
סליחה נשמה אם נפגעת ממישהו מאיתנו..

shy-1

New member
גל ים, כאחת הכותבת ספרים במקום שורה

האם לדעתך מדובר בשאלה תמימה ? מה עובר עליך ?

גל ים..

New member
שייק'ההההההההההה

קודם כל עצוב לי שכל הזמן תוקפים אותה,בחיי פשוט קשה לי לראות את זה כל הזמן..ולכן אפשר לקרוא כך ואפשר לקרוא אחרת הכל בעיני המתבונן.. ולכן אפשר לשאול אותה לדבר איתה,אל תתקפו אותה כל הזמן לימדו להקשיב אחד לשני ויהיה לנו פורום נפלא לא פחות מאקטואליה.. בסך הכל כולנו רוצים לשבת פה ולכתוב ולהתדיין בכבוד.. ואתה פשוט מצחיקול

למעלה