שלום לכולם

גיא1980

New member
שלום לכולם

אהלן חבר'ה, רציתי להתייעץ אתכם. אני בן 26 וגר בבית. אני מת לצאת מהבית ולשכור דירה אבל העבודה הנוכחית לא מכניסה לי מספיק כסף. מנסיונכם, כמה כסף מינימום אני צריך כדי לשכור דירה עם מספר שותפים או עם שותף/ה בודד/ה באיזור גבעתיים-ר"ג? אני חייב לצאת מהבית, פשוט חייב.......עוד שניה אני משתגע

ההודעה עצמה נחמקה..? מוזר.

בכל אופן, כתבתי שהחבר שלי שוכר דירה עם שותפה ברמת גן, ומשלם 265$. תוסיף לזה את כל המסביב - ארנונה, מים, חשמל, וכל ההוצאות הפרטיות שלך - טלפון, אוכל, יציאות וכו'. לדעתי אפשר לחיות ברמה טובה עם משכורת של 5.

גיא1980

New member
איי...

אוי, אין לי כזו משכורת כי אני עדיין בלימודים,בלגן....תודה על התגובה (-:

אני שוכרת בר"ג

עם שתי שותפות, משלמת 755 שכ"ד בחודש ובתור סטודנטית יש לי הנחה בארנונה. גם לי אין ממש משכורת אבל ממשכורת של 3000 אפילו אפשר להסתדר. צריך לדעת לחפש מקום שקרוב ללימודים שלך (כדי שלא תוציא הרבה על נסיעות) אבל מספיק קרוב לבני ברק כדי שלא יהיה יקר מדי, ואולי עם שני שותפים ולא אחד. 265$ זה יותר ממה שאני שילמתי כשגרתי באיזור מאוד יקר בר"ג ב"יחידת הורים". כדאי שתעיין בהומלס כדי לראות מה סדרי הגודל של דירות באזורים שונים.

אפשר להסתדר גם עם פחות

תראה, אני והחבר מתכננים לעבוד לגור ביחד. אז התוכנית שלי היא כזאת: לעבוד במשרה מלאה בקיץ, לחסוך מהכסף הזה כמה שיותר (כי אני עוד גרה אצל ההורים), ולמצוא עבודה במשמרות במשך הלימודים + אפשרות להגיש בקשות למלגות. זה יכול לעזור לך. אנחנו למשל גם מתפשרים על מקום מגורים, והולכים לשכור דירה באיזור השרון שהוא קצת יותר זול מתל אביב/רמת גן/גבעתיים. אומנם זה יותר נסיעות, אבל את זה יותר קל לי לממן.

אגב,

עכשיו בדקתי מחירים באיזור ר"ג/ת"א כדי לדעת אם אולי עדיף לי לגור קרוב יותר ולחסוך כסף על נסיעות, ואני רואה שדירת 3 חדרים (לי ולחבר) יקרה בכמעט 300$ באיזור ר"ג מאשר באיזור פ"ת/הוד השרון/כפ"ס/ראש העין. ככה שאני חוסכת 300$ ומוציאה במקרה הרע 400 ש"ח בחודש על נסיעות. ככה שנראה לי שבסופו של דבר עדיף לגור רחוק יותר ולשלם יותר על נסיעות, בתנאי כמובן שיש גישה נוחה לרכבת/רכב/אוטובוס.

maormp

New member
שלום לכולם וגם נצל"ש

מדברים על רמת גן גבעתיים , יפה מאוד. אני בן 24 בקרוב , ואני עובר מהצפון חסר העתיד אל רמת גן , כדי להתקרב למקום הלימודים שלי ולעבר תל אביב/מקומות עבודה/חיים. אני עובר עם חבר , ככה שאת החלק המפחיד של לעבור עם מישהו שלא מכירים חסכתי , אבל עדיין נשארו לא מעט חלקים מפחידים. למצוא דירה בכלל... למצוא עבודה בכלל... אז שלום לכולם , ואני עוד אשרוץ הרבה כאן בפורום החשוב הזה.

למעלה