שלום לכולם

שלום לכולם

ביקשתם, לחצתם והנני כאן במלוא הדרי. למי שלא מכיר עדיין. קוראים לי איתן קרול, ואני מרקיד ריקודים לכל הגילאים מזקן ועד קטון. בנוסף אני מנהל את אתר האינטרנט של ארגון המדריכים. בקרוב יעלה אתר אינטרנט משל עצמי, ואז אחלוק אותו איתכם. לשרותכם תמיד, איתן.

ברוך הבא איתן!!!!

וכאן המקום גם להודות לך, על ההרקדה הנעימה שהעברת היום בבית ברבור, כשמירי אקוני הייתה בספורטק.

איתן----תתכונן לקבל מחר שטיפה אדומה

ולך רויטל, תודה על המאמץ
)

נדמה לי שפעם כבר הסברתי, אך הנה שוב

המערכת (התוכנה) לא יודעת לצבוע אותו אוטומטית, היא לא יודעת שהוא מדריך ושאנו צובעים מדריכים באדום. יש לבקש זאת מאנשים של תפוז שיסמנו בתוכנה שצריך לצבוע את שמו באדום. העברתי להם את הבקשה. אנשי תפוז ישנים עכשיו, מאמינה שמחר בבוקר איתן כבר יסמיק....

רויטל, בכל זאת אולי הוא לא איתן

קרול האמיתי. אני או חבר שלי לא יכולים להזדהות למשל בשם שלמה ממן

latina56

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת לברכות ובאמת תודה לאיתן

על השילוב המוצלח עם מירי אקוני במוצ"ש חויה נעימה לפתוח את השבוע.

רויטל,את יכולה לזהות אם הוא באמת

איתן קרול המרקיד ולא טרול,כי הוא לא מסומן בצבע אדום

מה ???

מי שמסומן באדום זה מי שאני אומרת לאנשים בתפוז לצבוע באדום. זה לא נעשה אוטומטית.

איריס0904

New member
../images/Emo45.gifהיי איתן, שמחתי להכירך היום

שמחתי לפגוש ולהכיר אותך היום בבית-דני,ואשמח להתארח אצלך בהרקדה בגבעת השלושה שתערך בשבוע הבא.

איתן.באינטרנט צריך לקרוא עד הסוף

ולקרוא בצורה יסודית, זאת לא שיחה ב-4 עיניים. האינטרנט גורם לסיכסוכים רבים כאשר לא קוראים נכון וכאשר לא כותבים במדוייק. אני בסך הכל לא אמרתי שאתה טרול, אלא שחשדתי בגלל הצבע של הניק שלך. בסך הכל ,ביקשתי מרויטל לבדוק אם אתה לא טרול. אז הנה עוד מצב עגום עם אחד שכתב בפורום, עוד אי הבנה מצד קורה בפורום, מה יהיה הסוף? אי אפשר להמשיך ככה. לאלה שלא יודעים, לפי עזרתו של יוסטיק אני במזל סרטן, כידוע מזל סרטן הוא מזל פגיע ,רגיש וגם רומנטי לידיעתה של האלמונית.

למעלה