שלום לכולם!

DOCTOR ROBERT

New member
שלום לכולם!

יש לישאלה שקשורה לפרינס באופן מעט עקיף- לפני כמה שבועות הוציאה להקת Muse שיר בשם Supermassive Black Hole, ובטח הספקתם לראות את הקליפ הפסיכי שלו בערוצי המוזיקה. אנשים רבים טענו כי מיוז שינו סגנון,והם מנסים לחקות את פרינס בשיר זה. שאלתי היא- האם סגנון השיר דומה באמת לסגנונו המוזיקלי של פרינס? כיבוון שהשיר אהוב עליי מאוד- סוג של מוזיקה גרובית עם ביטים אלקטרוניים, ובין כה וכה שקלתי לנסות ולשמוע את פרינס. ובלי קשר להשוואה בין פרינס למיוז- איו אלבומים של פרינס נחשבים לטובים ביותר? תודה רבה- Doctor Robert. --------------------------------------------------------------------- Doctor Robert- We are Accidents Waiting To Happen

HeavenlyB

New member
המממ...לגבי Muse, אני לא יודע

כי אני לא מכיר. אבל לפרינס יש המון סגנונות. כל אלבום נשמע אחרת. אחד הדברים הכי מרתקים בציפיה לאלבום חדש, זה הניחוש לגבי איזה סגנון זה עומד להיות הפעם. לגבי אלבומים, אפשר להמליץ על שני האלבומים האחרונים: "3121" "Musicology" או ללכת על שנות השמונים שלו: "1999" "Purple Rain" "Sign O The Times"

DOCTOR ROBERT

New member
שמעתי קטעים מתוך 3121...

וזה קצת נשמע לי כמו ההפקות סול ואר-נ-בי המרדימות של אמנים כמו דסטיניז צ'יילד וביונסה (בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע). אני אבדוק את פרפל ריין. ד"א, הפורום הזה די מת...

yuDa398

New member
הפורום מת...

ספר לי את זה.... חשבתי להציע פה תכנית הפעלת הפורום ופרסום בפורמים אחרים. הפורום הזה נהיה יותר כמו קומונה של שני אנשים וחצי... וזה לא שאין על מה לדבר, לפרינס יש אלבום חדש ומדהים בדיו כמו 25 האלבומים האחרים שלו... מה דעתכם שכל אחד יקח על עצמו משהו כמו פינות שבועיות או כתיבת מאמרים...

HeavenlyB

New member
אני אשמח לכל עזרה או הצעה

כתיבה היא לא הצד החזק שלי, כך שלכתוב מאמרים או ביקורות מעניינות קצת קשה לי.

yuDa398

New member
קודם כל

צריך להרים את התודעה בפורמים של תפוז על פרינס. לפני ששמעתי את Black Sweat בכלל לא התעניינתי בפרינס למרות ששמעתי עליו והכרתי אותו בתקופת Musicology... לא משנה מה שאני מנסה להגיד זה שאולי יש אנשים שיאהבו את פרינס ואת הז'אנר שלו אבל פשוט לא מכירים אותו (מפני שהוא לא היה דומיננטי ובולט במיחוד בשנות ה-90 עד עכשיו...) אז מה שאני מציע לעשות זה לפרסם בפורמים מסוימים שאנחנו חושבים שיתענינו וכך אנחנו נביא עוד אנשים שאולי אפילו מכירים את פרינס ואוהבים אותו אבל לא יודעים בכלל שנפתח בשבילו פורום... אם אין מישהו שיתנדב לנסח הודעה אז אני יעשה זאת למרות שאני לא כל כך ותיק, ואני לא חבר ב-npgmc ואף פעם לא ראיתי את פרינס בהופעה...
צריך גם תמונה פוטוגנית של הגמדון וזהו....

למעלה