שלום לכולם

Yakird12

New member
שלום לכולם

כנראה נכשלתי בטסט היום ( נגע לי בהגה ) אבל לא ממש אכפת לי ... עכשיו המורה שלי אמר לי שצריך לחכות בין שבועים שזה המינימום לחצי שנה שזה המקסימום ואני שואל את עצמי :מה נדפק לו השכל !??! מה חצי שנה?? עכשיו בזמן שאני אחכה לטסט הבא אני רוצה ללמוד על אופנוע ויש לי כמה שאלות : 1. אני צריך לעשות תאוריה גם לאופנוע ? עברתי תאוריה ראשונה ברכב האם זה תופס גם לאופנוע ? 2. האם צריך לעשות את הטופס הירוק שוב ? 3. כמה עולה טסט לאופנוע? תודה לכולם :]

samata

New member
חבוב

הדבר היחיד שאמור לעניין אותך בחוק זה שרק בעוד שבועיים תכל לגשת לטסט. המורה סביר להניח יסדר לך טסט בחודש הקרוב במידה ותהיה מוכן...לחצי שנה אין משמעות בפועל. בהצלחה.

aviGODFATHER

New member
בקשר לטסט הבא...

אני לא שמעתי על דבר כזה של חצי שנה מקסימום - יש כאלה שמפסיקים לכמה חודשים (יותר מחצי שנה) וחוזרים לטסטים. במידה ואת הטופס שלך הוצאת לפני כשנה וחצי אז באמת יש לך עוד חצי שנה, כי אם לא תעבור בחצי השנה הקרובה הטופס והתאוריה כבר לא יהיו תקפים. בכל מקרה, חצי שנה זה בהחלט מעל ומעבר למה שצריך לחכות - אולי המורה שלך לא יכול להביא לך טסטים בקרוב, אבל הרי הם לא יודעים מתי יהיו הטסטים שלהם חצי שנה מראש ככה שנראה לי שהוא מנסה לעשות לך פסיכולוגיה הפוכה - הוא יסדר לך תוך חודש בערך טסט (שזה גם לא מעט זמן בין טסט לטסט) אבל בגלל שהוא הכין אותך לחצי שנה הוא יענו יצא הוגן איתך...

Yakird12

New member
אה הבנתי

ובקשר לאופנעו /קטנוע או מה שלא יהיה .... אני רוצה לעשות רישיון לקטנוע רק בגלל שאז יתבטל לי המלווה וההסעת 2 נוסעים אבל שמעתי שביטלו את זה ובאתר של משרד הרישיו לא כתוב שביטלו את זה. מישהו יודע על זה משהו ?

incognito1980

New member
אופנוע

1. אתה צריך תאוריה גם לאופנוע. רק אם יהיה לך רשיון על אוטו תוכל לקבל פטור מתאוריה (שים לב: רשיון לאוטו ולא תאוריה בלבד). 2. כן, צריך טופס ירוק חדש, אבל אם אינני טועה אתה לא צריך לעבור שוב את הבדיקות הרפואיות, כי הן תקפות לשנתיים. תוכל ללכת למשרד הרישוי ויאשרו לך את הבדיקות (רק תביא את הטופס הירוק של האוטו). 3. טסט לאופנוע עולה כ-300 ש"ח על העמדת האופנוע למבחן ועוד אגרה של 116 ש"ח (התאוריה נותנת לך פטור מן האגרה בפעם הראשונה).

NewUser4

New member
תשובות

1. כן. יש צורך בתיאוריה. 2. כן. 3. כל תהליך הלימוד יעלה כ1500 שקלים.

HUMMER H3

New member
3. כל תהליך הלימוד יעלה כ1500 שקלים

חח חבל שזה לא תופס לגביי... נפלאות הקבלנות....

Superdror

New member
או החאפריות.

תעשה בדיוק את המינימום שיעורים שאתה נדרש ותראה איך אתה מתקרב לסכום הזה. אולי לא 1500 ש"ח, אבל ל1000 תגיע גם תגיע.

Superdror

New member
אם אתה עושה את המינימום שנדרש

על פי החוק זו קבלנות. אם אתה עושה "קבלנות" עלק-5-שיעורים-ולטסט , זו חאפריות.

למעלה