שלום לכולם!

• פותח הנושא 11st
  • פורסם בתאריך

11st

New member
שלום לכולם!

אני חדשה כאן!
צרפתי פה עבודה שעשיתי לא מזמן אשמח לקבל תגובות!

11st

New member
הנה הילדה בנפרד

בגלל שזה כזה קטן זה לא כל כך ברור אז הוספתי את הילדה...

littlemexican

New member
עוד משהו

הילדה והסביבה נראים אחרת משהו בשפה לא אחיד,זה נראה מעולה אבל סתם נקודה שיכולה להפריע.

אסף 212

New member
עבודה מאוד יפה ../images/Emo13.gif

הדמות של הילדה קצת נראת לא שייכת לסגנון של הציור אולי טיפה לעבות חלק מהקווים. אבל עבודה מאוד יפה ומרשימה הלוואי והיה לי עצבים לצייר כלכך הרבה עלים

11st

New member
אתם צודקים

באמת העובי של הקוים יותר דק, זה בגלל שציירתי את הילדה בגדול והקטנתי. תודה על הערות וההארות!

limoranima

New member
שלום לך וברוכה הבאה

זה ליי אאוט לאנימציה במקרה? עבודה נחמדה. אני מבינה שמדובר בשכבות ונדמה לי שאם הצל היה פחות אטום היית משדרגת את העניין. אם זה פוטושופ תוכלי או להוריד שקיפות לשכבה או לשים אותה במוד של מולטיפליי (דרך חלון השכבות)..בנוסף הייתי משנה גם את הזוית שלו. חוץ מזה אני חושבת שהציור מעיד על כשרון.

11st

New member
את צודקת

כשעבדתי על הזה והתמונה מילאה לי את המסך לא שמתי לב לעניין של הצל כשהתמונה קטנה באמת שמים לב שהוא משונה. תודה! דרך אגב, מה זה ליי אאוט?

leshemAmit

New member
בדיוק עובד על קומיקס בוריאציה לזהבה

יהיה מוכן בעוד כמה שבועות. אחלה ציור רק מה שמפריע לי, הקווים השחורים של זהבה הרבה יותר עדינים משל שאר האובייקטים וזה נותן הרגשה חזקה מידי שהיא גזורה ומודבקת על הרקע. חוץ מזה, יש שיטות למחוק סימנים של עפרון וליכלוך שכזה מהסריקה. בעיקר יעיל בפוטושופ ה-layers קונטרול+L.

למעלה